Camilla Hobby

Første hjemmestrikkede genseren.

 

Ja, nå er jeg riktg stolt over meg selv. 

Som noen har fått med seg så begynte jeg å strikke forige vinnter, men det har blitt småting som luer, votter og skjerf + noen sokker til barna.

Når jeg begynner å strikk så må det være på noe som går fort, det skulle gjerne ha vært ferdig i går det som jeg begynner på i dag. Tålmodighet er noe jeg må lære meg til.

Men nå for ca 4 uker siden begynte jeg på en genser til Sønnen min på snart 4 år og slik ble den til slutt med litt småfeil her og der.

 

Mønsteret er hentet fra SandnesGarn 1108barn.

 

Strikka lue

Er jo så populært med hjemmestrikkede luer med dusker på skjønner jeg så da måtte jo jenta mi få noen også.

Fant en hel del reste garn i kurven og ut av det ble det to luer til Siri og en lue til Emrik.

Siri er modell for denene i rosa.

Fikke en lue som var samme fassong,men i to ulike lilla farger.

Emrik fikk en i blå,men han droav og ødela duskenmed en gang :-(

Nå holder jeg på med genser til Emrik. Han var med i butikken og tok ut fargene selv og jeg fikke ett mønster til ragland genser. Har tatt med to uker til nå,men jeg begynner å bli komme mot slutten nå. Bilder av den kommer så fort jeg er ferdig.

 

 

 

Hjemmelaget rullegardin

Mått prøve meg på en slik hjemmesydd rullegardin. Har tittet litt på de en stund og nå ville jeg prøve meg på slike også.

Kjøpte en ferdig sydd gardin på Princess 140 x 230. Klippet av to remser neders på den bredden jeg ønsket på båndene. sydde sammen disse. La gardinen dobbelt på lengden og sydde sammen.

Her har jeg brukt de ferdig hempene som var på gardinene og tredd den på gardinstangen som var der fra før av.

Sydde på båndene, og hang den opp.

Må si meg fornøyd med resultatet.

 

Hjemmestrikkede votter.

 

Nå må jeg si jeg er stolt av meg selv. Jeg har nemlig begynt å strikke, men har liksom ikke fått noe dreisen på det. Og bare strikke rett begynner å bli litt kjedelig så nå for noen uker siden fant jeg ett mønster på ett par votter som det stod ganske enkelt forklart.

Rett ned på butikken å kjøpte garn og satte i gang. Det gikk ganske fort å strikke en vott så nå har jeg fått helt dilla på slike votter og jeg prøver meg på mange mulige fargekombinasjoner.

Slik ble i alle fall mine aller første votter:

De er varme & gode i ren ull.

 

Sist oppdatert (onsdag 28. desember 2011 19:36)

 

Dukketøy

Nå har høsten kommet for fullt og da er det tid for innekos og det innebærer at strikketøyer kommer frem igjen. Så jeg har nå begynt på ett dukkesett som jeg kjøpte garn og mønster til i fjord på Europris.

Og slik ble det seende ut til slutt.

Det er det aller første jeg har strikket etter oppskrift og syntes selv at jeg har klart meg veldig bra. Selv om lua ble for liten og genseren ble for trang i halsen, men buksa passer og jeg er fornøyd. SKal nok prøve meg flere ganger på dukketøy. Eller en genser til barna mine, vi får se hva tiden bringer.

 
Flere artikler …