Camilla Hobby

Mitt første Tupperware party er holdt.

Denne går vell litt under hobby. Torsdag den 6 november hold jeg mitt første tupperware party her hjemme. Det ble liksom ikke helt som jeg hadde tenkt meg, med venner og slikt. Men jeg fikk sammlet sammen en del av nabofruene og svigermor + mamma.

Det ble solgt varer for 6200 kr hvorav jeg kjøpte for 600 kr selv. Måtte jo bare ha noe og mere skal det bli da det blir ett party till 22 januar her hjemme hos meg.

koselig med varm eplekake, kaffe og god stemning Hadde vi det hyggelig alle sammen. Håper på flere slike party for det er morsomt å lage til + at jeg får en verdinne gave. Denne gangen valgte jeg en bakebolle på 7 L og en shaker så nå skal det bakes her.

 

Ja, ja en lykket kveld ble det i alle fall og jeg gleder meg til neste gang allerede. Har lyst til å ha litt slike party med klær og leker i fremtiden også.Men vi får se hva tiden viser.

ha en fin dag.

Sist oppdatert (tirsdag 16. mars 2010 12:08)

 

Heia Norge.....

Da er norges håndballjenter i semifinalen mot sør korea. Det er andre halvlek nå og stillingen er 14-15 til korea.

Stå på Jenter, dette må dere klare. Dere har jo vært supre ellers i OL så finalen må vi bare til.

 

Hei Norge stå nå på,flere mål vi vennter på. Først i stanga så i nettet, helt til keeper mister vettet, nå har kepper mistet vette, da kan ballen gå i nettet.

 

 

Heia heia heia.....

Sist oppdatert (tirsdag 16. mars 2010 12:08)

 

Det er salg

I går hadde jeg med meg begge barna på Borg Storsenter sammen med mamma & mormor å handlet litt. Det er jo salg og da må man passe på selv om jeg ikke trenger så mye. Kjøper minimalt til meg selv nå ettersom jeg skal ned i vekt venter jeg med å kjøpe klær nå. Men det er så morsomt å kjøpe til barna.

Emrik fikk ett par habbitter fra Mexx, så nå skal han bli en stilig gutt. Siri ville ikke ha så mye klær, men det ble en fin kjole som hun kan ha i begravelsen til torsdag. Ellers spiste vi en lunch sammen og koste oss.

Etter 5 timers handling så begynte Siri å bli utolmodig og ville hjem, men det er jo til og forstå. De små beina orker jo ikke så mye stakkar + at hun hadde gnagesår på lille tå'a.

Tusen takk for en koselig tur mamma og mormor.

Sist oppdatert (tirsdag 16. mars 2010 12:09)

 

Får vell ta opp strikkingen igjen.

Genseren til Siri blir jo aldrig ferdig, så jeg får vel ta med meg den på ferien så jeg kanskje blir ferdig til høsten. Har strikket 1 arm, for og bak stykke så nå mangler jeg bare 1 arm og motivet som skal sys på framsiden.

Denne genseren begynte jeg på når jeg gikk gravid og har holdt på nå i ca 5 mnd med den, men det har da vært med oppehold da.

 

Den grønne genseren med ansiktet på er det jeg holder på med, hadde tenkt å få til luen og legg varmerene også, men vi får se hva tiden viser. Jeg har jo aldrig strikket før i hele mitt liv så jeg syntes jeg er flink som har klart å nesten bli ferdig med dette prosjektet.

Sist oppdatert (tirsdag 16. mars 2010 12:09)