Camilla Hobby

Vognposer

Laget av sort bomull inni og orange flees på utsiden. Glidelås i midten som går helt ned, men kan ikke deles.Den er ca 90 cm lang fra topp til tå og 55 cm bred. Har brukt en 50 cm lang glidelås.

 

Pris: 350 kr/SOLGT

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:33)

 

Nå skal det sy's litt fremover.

Nå har jeg bestillt en del stoffer i både bomull,fleece og PUL, så nå skal det sy's litt fremover.

Hadde tenkt å sy litt for å selge. Legger ut her etterhvert som jeg syr så er det noe du kunne tenkt det så er det bare å sende meg en mail om ønske så skal jeg se hva jeg får til.

Dette syr jeg til nå i alle fall:

MeiTai

Vognoser for sommerbruk i fleece og bomull.

Bleie poser i PUL (dette kan ta noe tid å få, da det er så dyrt og jeg ikke har npe lager av det).

Bilder kommer etterhvert som jeg syr.

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:26)

 

MeiTai nr 2.

Jeg kjedet meg en dag og måtte bar sy litt igjen. Er jo blitt en slik bærer som bærer barnet mitt hele tiden. Så jeg sydde meg en MT som passer til sommeren. Jeg valgte og ikke ha noen hette på den, da Emrik ikke liker å ha det over hodet og han sovner aldrig når han henger bak på ryggen min.

Brukte her litt gult sommerstoff fra Ikea og rester av ett jeans stoff jeg hadde fra før av (kjøpt på Hansen&Dysvik).

Yttersiden:

Innsiden:

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:28)

 

Vognpose

Da har jeg vært fremme med symaskinen igjen. Jeg var jo nede i Gøteborg og handlet litt stoff både på Ikea og på Tyglagret. Så nå har jeg en del stoff og leke meg med.

Så symaskinen står nå fremme hele tiden og denne gangne har jeg sydd med en prøve pose til vognen. Slik ble den til slutt.

 

Jeg har her brukt blått bomull stoff fra ikea inne i posen og blått flees stoff utenpå. I mellom stoffene har jeg hatt ett tynt lag med platevatt.

Er litt fornøyd med den, men orginal posen skal få litt annerledes stoff og med glidelås på ene siden så det blir lettere å få ungen ned i den.

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:33)

 

Nostallgi.

I går var jeg på lofftet hos pappa og fannt frem den gammle dukkevognen min. Det dukket fort opp litt gammle minner når jeg fikk se den.

Det at jeg har tatt den ned nå er for at jeg fannt en dame på Finn.no som ønker å kjøpe en slik vogn. Jeg har jo en stående som jeg ikke får brukt og ikke har jeg plass til den heller , så i stede for å slenge den selger jeg den til henne i stede. Eneste ulempen er at jeg har ikke peiling på hva den kan være vært i penger.

Det er jo en Brio dukkevogn fra begynnelsen på 80-tallet som jeg fikk når jeg var 3-4 år gammel. Er jo brukt og har stått på lofftet i 20 år, men den var gannske pen til å være så gammel.

Legger ut noen nostallgi bilder av den.

Sist oppdatert (tirsdag 16. mars 2010 12:07)

 
Flere artikler …