Camilla Hobby

Vårpose til salgs.

En ny vårpose som går i grønnt bomullstoff inni og grønn flees utenpå. Den er tynn og fin å bruke utover våren og sommeren når det lir litt varme i lufften.

Målene er:

98 cm lang & 50 cm bred. Glidelåsen er 65 cm.

300 kr + porto.

 

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:33)

 

Mitt føsrste vogn innlegg.

Mitt allerførste vogn innlegg ble jo egentlig ganske bra, men ikke helt passform til min vogn da jeg brukte mønstret til en jeg fannt på nettet. Neste gang må jeg ta litt bedre mål av min egen vogn.

Dette er sydd i flees og bomull med selehull. Dette er både en praktisk og estetisk greie - for det er jo unektelig litt gøy å kunne "pimpe" vogna og gjøre den personlig gjennom et innlegg som bare VI har :D

 

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:26)

 

Veske.

I går kveld sydde jeg en veske til Siri som hun kan ha turnsokker og vannflaske i når vi skal på turning.

 

 

Stoffene er kjøpt på Mires i Rakkestad. Den er ca 35 x 35 cm stor og så ble armstroppen litt for lang her, men den hadde holdt med å være ca 50 cm lang til Siri. Men det skal jeg fikse på med litt knapper senere i dag.

Innerstoffet er rosa og ytterstoffet er som du ser på bildet brun/rosa mønstret. Sydde på en liten lomme på utsiden som småting kan ligge i.

Det var ut i fra denne oppskriften jeg klarte å sy, men jeg la på litt min egen stil og slik Siri ville ha den.

http://bentesroterom.wordpress.com/category/hvordan-sy-vesker/

 

 

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:32)

 

HomeParty over for denne gangen.

I går hadde jeg ett Homeparty her hjemme fra PartyLite. Jeg hadde totalt sendt ut 43 innbydelser og alle kunne ta med en venn eller to hadde jeg sagt til dem. Men når dagen endelig kom var v totlat 8 stk med meg. Kunne jo godt ha vært litt flere, men slik pleier det altid å være at de fleste ikke kommer.

Men vi 8 som var her hadde det fint, vi fikk en demostrasjon av alle lys som hun hadde med og det ble bestillt en del. Det ble bestill for ca 2500 kr og det betydde at jeg fikk bestille varer for 500 kr fra katalogen.

Så nå er det bare å vennte på at den store pakken med lys skal komme i posten om ca 10 til 14 dager.

Sist oppdatert (tirsdag 16. mars 2010 12:04)

 

Vognpose.

Når symaskinen var fremme måtte jeg bare sy en ny vognpose til Emrik som han kan ha mot våren, en som ikke er så varm. Og når jeg var i gang måtte jo dukken til Siri ha en som var lik lille bror sin.

 

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:33)

Les mer …

 
Flere artikler …