Camilla Hobby

Hjemmestrikkede sokker

Nå har jeg endelig begynt å strikke. Mannen har jo altid sakt til meg når jeg kjeder meg at jeg kan begynne å strikke, så nå har jeg gjort det.  Jeg ble med Britt-Linda på strikke kaffè en kveld og da ble man jo hekktet. Jeg begynnte med en sokk og fikk hjelp til å komme i gang. Så strikket jeg ned til helen på to sokker hjemme alene.

Om mandagen som var møtte jeg opp med godt mot for å begynne på helen og det gikk jo fremover. HUn viste meg en masse og jeg fikk med en oppskrift hjem, men det hjalp jo ingen ting ettersom jeg ikke kan lese oppskrifter så jeg strikket som jeg trodde det skulle være. Og utfallet ble som du ser på den ene sokken en alvesokk, men den andre klarte jeg ganske fint syntes jeg. Til å være første gangen jeg strikker på utrolig mange år så er jeg fornøyd

 

 

Sist oppdatert (fredag 26. november 2010 18:06)

 

Høstpose i flees.

Denne fleesposen var også på bestilling. Hunønsket seg en overgangspose nå når høsten kom. Det tok sin tid å finne rosa flees til en vettig penge, men fant til slutt.

Posen ble 1 m lang og i underkant av 50 cm bred. Liten lomme på framsiden og tråder lengst opp om bindes fast i vognen så posen ikke sklir.

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:32)

 

MeiTai nr3.

For ett par dager siden fikk jeg en forespørsel via Facebook om det var noen som kunne sy en MeiTai og jeg kunne jo ikke si nei. Så jeg tok utfordringen og sydde en til henne.

4 timer og ett par meter med stoff senere så ble dette utfallet. Selv er jeg fornøyd, men det gjenstår å se om kunden er det. Bildet er ikke helt opptimalt her, det er tatt med mobilcamera.

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:28)

 

Bursdagskort.

Så var det en bursdag til som vi kunne få lage kort til. Siri skulle i barnebursdag til en i banrehagen så vi Siri var med å velge ut litt farger og pynt til kortet oghun lagde ett eget kort med mamma's utstyr selv.

  

Så var det Siri sitt kort med alle sidene.

Så her har vi en fremtidig kort designer tror jeg.

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:24)

 

Hjemmelagde kort.

 

Dette kortet er laget til pappa sin bursdag. Helt enkelt med blå kartong og blomster.

Dette er ett konfirmasjonskort til en jente som skal konfirmeres nå til helgen.

 

Så er konfirmasjonskort til den samme jenten.

 

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:25)

 
Flere artikler …