Bjørn

Bjørns ønskeliste

Julen 2014 er rett rund hjørnet og vi legger ut ønskene våres her.

- Gavekort Clas Ohlson.

- Gavekort på Mysen Caravan.

-Gavekort dressmann.

-cognac


 

Sist oppdatert (søndag 12. oktober 2014 18:52)

 

Bjørn på utdrikningslag.

Lørdag den 29 mai var det tid for onkel Frank sitt utdrikkningslag og Bjørn var med på det som fotograf. Den solfyllte dagen begynte kl 09.15 på Trømborg skole hvor de skulle møtes føre de skulle til Frank.

Kl 10.00 møtte 10 stk kællar opp utenfor hos brudgommen for å overaske han. Det var meningen at Frank skulle gjøre en jobb for en kammerat, så han var klar for avreise når de møtte opp.  Derifra reiste hele den gjengen til Mysen Putball - og Paintballpark for å "leke" litt krig. De fleste var med, men noen feiga ut og lekte fotograf og tittet på.

 Etter ca ett par timer hadde de fleste fått nok av blåmerker og kuttsår for dagen og avsluttet med litt roligere leker på dette stedet, tok noen øl føre turen bar videre inn til Mysen by'n. Det ble tid for litt mat, for det er ikke bra å drikke for mye på tom mage. Go Biten ble stedet for litt mat og prat + litt øl.  Litt "lek og tull"  i parken som innvolverte Frank og skateboard, noe som tydligvis gikk bra. Ett regne og tordenvær kom og ødela litt av morro'a så hele gjengen trakk seg inn i Mørstasenteret for å høre på Frank sin høytlesning. Han leste til og med ett lite værs og sjarmerte noen gammle damer på veien ut.

Gjengen har fått nok av tull og tøys og drar seg litt tilbake for mat og øldrikking ute i skogen i Trømborg. Det ble hamburgere, øl & prat som gjaldt der føre turen gikk videre ut på kvelden. Men der i Trømborg skogen tok kvelden slutt for Bjørn og han ble henntet. 

Alle bildene ligger ute på:  frank.korsvold.no

 

 

Sist oppdatert (søndag 30. mai 2010 21:20)

 

Test av video

Dim lights

Sist oppdatert (mandag 26. april 2010 15:39)

 

Litt fix før EU kontroll

Da er tiden inne for at bilen min skal inn på EU kontroll igjen. Og for å få det til så må bremsene fremme fixes. Kjøpte derfor nye Brembo skiver og klosser. Så nå er disse montert. Så foresten at skivene hadde nok tålt noen runder til, men klossene var greit å få bytta da disse hadde begynnt å slit på metallet bak "klossen". Godt brukt med andre ord. Måtte jo fixe litt på bremse caliperene også så det blei handlet inn lakk som tåler høy temp. Resultatet ser dere nedenfor, nye skiver og "nye" røde calipere.

Sist oppdatert (onsdag 21. april 2010 20:18)

 

Fix og rep.

Vi har jo gamle biler våde Camilla og jeg men (bank i bordet) så funker de veldig bra. Men her om dagen så var det litt stopp igjen for Camilla sin del. Hun var på vei til barnehagen og skulle til å sette på lysene da døde bilen helt. Viste seg at det ikke var noe strøm på batteriet, heller ikke noe lading. Så da var det bare å få tak på en bytte dynamo. Monterne denne i går. Jeg var på jobb så tommy hjalp meg med å demontere den slik at jeg viste vilken jeg skulle kjøpe da det var en 70A og 90A variant. Vi fant ut at det var en 70A variant så da blei den en slik en, så vi fikk montert den i går så nå er kjerra kjør bar igjen. Oppdaget også at Camilla har kjørt borti en brøyte kant eller noe for hun har ødelagt fronten spoilern nedrest også, men det er slikt som skjer. Skal se vad vi kan finne på for å fixe den.

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.