Siri i kosedressen

Når mamma hadde fått kosedress måtte Siri også ha. Så vi har letet siden føre jul etter kosedress som ikke var så alt for dyr til henne også. Og nå endelig hadde Liten & Stor på Rakkestad fått inn i Siri sin størelse, så da passet vi på å kjøpe en til henne også.

 

Siri er klar for Idol.

Siri har blitt en riktig sangfugl, kommer hjem rett som det er med en ny sang som hun har lært i barnehagen.

Her er den nyeste hun har kommet med:

Hei, jeg heter Jonny, jeg har kone og 4 barn og jobber på en knappe fabrikk.

En dag kom sjefen inn til meg, han spurte "johnny, har du det travelt"

Jeg svarte "nei"

Jeg venntet meg litt mere, men det var visst hele sangen. Hun går rundt her og nynner på den hele tiden.

 

Bare pappa som er litt innpå og har funnet ut hvordan resten av denne "sangen" eller "klappe" leken som jeg fant ut dette var, den går slik:

Hei, jeg heter Johnny. Jeg har kone, fire barn og jeg jobber hele dagen på en knappefabrikk. En dag kom sjefen inn til meg og sa: Johnny, har du det bra? Og jeg sa ja. Skru på denne knappen med din venstre hånd.. Hei, jeg heter Johnny. Jeg har kone, fire barn og jeg jobber hele dagen på en knappefabrikk. En dag kom sjefen inn til meg og sa: Johnny, har du det bra? Og jeg sa ja. Skru på denne knappen med din høyre hånd.. Hei, jeg heter Johnny. Jeg har kone, fire barn og jeg jobber hele dagen på en knappefabrikk..." osvosvosv.

Sist oppdatert (fredag 23. april 2010 10:36)

 

Barnebursdag for Siri.

Så var endelig Lørdagen kommet som Siri skulle ha barnebursdag. Hun hadde bedt inn alle jentene fra barnehagen som hun er på alder med. Men det var ikke alle som kunne komme og det ble til slutt 5 jenter med Siri,men hun var veldig fornøyd alikevell.

Kaker har blitt bestillt av den lille prinsessen og hun skulle ha marsipankake med rosa og grønn marsipan. Hva er det mamma tryllet frem da tro? Joda det ble akkurat som prinsesen befalte.

Maten bestod av rosa potetstappe og pølser.

Sjokolade og sitron muffins og til slutt Gele.

På veine av Siri alexandra sier jeg tusen takk for alle flotte gavene jeg har fått og for den fantastiske dagen.

 

 

Sist oppdatert (onsdag 21. april 2010 20:48)

 

Gratulerer med 5 års dagen.

Så var denne dagen vell overstått. Siri ble vekket kl 07 i dag tidelig med pannekake-kake m/ lys på og en liten pakke. Hun smilte fra øre til øre og var veldig stollt at hun har blitt 5 år gammel.

Når vi skulle kle på oss i dag tidelig utbrøt hun plutselig der hun stod og beundret seg i speilet "jeg har faktiskt blitt litt annerledes, jeg har faktsikt blitt større". Jeg måtte jo da trekke litt på smilebåndet kan man si, den lille jenta mi som var så liten og søt har plutselig blitt så stor (og fortsatt søt).

Dagen ble feiret med besteforledre og oldemor + Anne Lovise med lille amalie. Vi spiste kaker hygget oss. Siri fikk masse fine pakker.

Av meg og Bjørn fikk hun nintendo Ds xl.

Av morfar og bestemor ett Ds spill og det samme av onkel Kenneth og tante Caroline.

Mormor og bestefar hadde kjøpt en tøff Skinnjakke og Oldemor hadde fått tak i Hanna Montana sengesett (som må vaskes i morgen for det skal på sengen snart). Av Oma fikk hun penger og det samme av AnneLovise m/familien. Tante Marit og Onkel Mads hadde kjøpt en kjempe fin flees kjole. Og så fikk hun penger av Svein og Elisabeth.

Sist oppdatert (onsdag 21. april 2010 20:23)

 

Tusen takk for gaven.

Siri har bursdag om 4 dager og da blir hun 5 år gammel. Dager og timer blir tellt av Siri selv om dagen og nå har bursdagskort og pakker begynt å komme i posten her.

I går fikk hun en rosa fin pakke i posten som var sendt fra Oslo. Hun pakket opp og ble kjempe glad, det var nemlig en lilla singlett og en lilla tunika fra bennetton. Hun bestemmte med en gang at det skulle hun ha på dagen etter. Så i  dag har det sitti på hele dagen.

Så tusen takk for en flott gave fra tante Anne, Onkel Roger og søskenbarna mine Tonje og Morten.

Sist oppdatert (onsdag 21. april 2010 20:24)

 
Flere artikler …