Besøkende
Vi har 19 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienSiri og Emrik

Sommeravsluttning.

 

Da er det sommer og på tide å tenke på sommerferien, menaller først så hadde vi sommeravsluttning med MusikkTrollet barnehage på Bygdetunet iRakkestad.

Det var utrolig koselig og litt vemodig ettersom det er sisste året til Siri i barnehagen. Vi grillet og koste oss masse og værgudene holdt med oss i år.

Det ble stekt vaffler på den gammledagse måten på en ovn og vi fikk besøk av Gråtass som også var årest tema.

Maxi glubben hadde laget en olabil i Gråtass tema og den ble kjempe fin.

Siri fikk permen sin og en stor flott rose som hun var veldig stolt av.

God sommer til alle sammen :-)

 

 

Sist oppdatert (torsdag 23. juni 2011 14:55)

 

En som savner badekaret.

Det var en liten gutt som ble litt lei seg når badekaret ble kasstet ut. Det står nå ute ved garasjeveggen til  vi får kjørt det bort. Så han går bort til vinduet sitt, peker på badekaret og sier han vil ut å bade.

Jeg har prøvd ålokke han i dusjenflere ganger, men han var litt redd for dusjhåndtaket merket jeg. Så jeg tok frem den gammle baljen min, fyllte den med vann og såpe og la bort håndtaket. Og da var den gutt som viste ett stort smil og ville bade igjen.

Det eneste som var litt dumt var jo at Elias båten som eromtrent like stor som balja ikke fikk plass der i sammenmed gutten. Men vi kunne jo bare kjøpe en ny liten Elias!!!

Så nå har jeg plutselig en liten gutt som gjerne skal bade opp til flere ganger hver dag og han har til og med vennt seg til dusjhåndtaket og leker med det når han sitter i balja si.

Når det gjelder mitt første barn så elsker hun å dusje og hun kan gjerne stå  der i timesvis, men ikke når jeg får bestemme.

 

Sist oppdatert (torsdag 17. februar 2011 20:46)

 

Den første snøen i år.

Til barnas og mors største glede i år kom den første snøen som man kunne leke i. Så mor og barn kledde masse på seg og gikk ut. Emrik var veldig fornøyd og gikk rundt å sa snø, snø og atter snø. Men det var ikke så lett å kjøre rundt på Bobby bilen sin disse dagene.

 

SÅ vi fannt frem akebrettet i stede vi og det gikk litt bedre

Siri tok frem skiene sine og fikk det veldig bra til i år uten en masse rammling og raseriutbrudd. Så nå gleder mor seg til mere snø og lange skiturer i vinnter.

 

 Men morroa varte ikke i mange dagene,for etter 2 dager med fin hvit pudder snø begynte det å regne. Og i skrivende stund er det + grader ute og det regner.

 

 

Nytt regnsett til barna.

I går var jeg på Askim Troget og fikk se at Lemon hadde salg på Didriksons regntøy til barna. Så det ble ett sett til de hver for bare 349 kr settet.

 

Settet er flees foret to delt sett. Avtagbar hette som kan reguleres så det blir bra passform på hodet. Glidelås og knapper i jakka. Buksen har en fleestopp med borrelås ved skuldrene, midt foran er det en glidelås.

Dette er jo en regnedress de kommer til å ha lang utover høsten når søleværet kommer.

Finnes ikke dårlige klær, bare dårlig vær.

 

Sist oppdatert (onsdag 21. juli 2010 09:52)

 

Liten strand tur.

En søndag for ikke så lenge siden tok vi en liten tur ut på hytta for å rydde og ordne litt der innfor sommeren. Når vi var ferdige tok vi med barna ned på stranden en tur og der kan du tro de koste seg. Får håpe at vi får noen varme og fine dager der ute i sommer.

 

 

 

 

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.