Papir

Bursdagskort.

Så var det en bursdag til som vi kunne få lage kort til. Siri skulle i barnebursdag til en i banrehagen så vi Siri var med å velge ut litt farger og pynt til kortet oghun lagde ett eget kort med mamma's utstyr selv.

  

Så var det Siri sitt kort med alle sidene.

Så her har vi en fremtidig kort designer tror jeg.

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:24)

 

Hjemmelagde kort.

 

Dette kortet er laget til pappa sin bursdag. Helt enkelt med blå kartong og blomster.

Dette er ett konfirmasjonskort til en jente som skal konfirmeres nå til helgen.

 

Så er konfirmasjonskort til den samme jenten.

 

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:25)

 

Scrapbokking

I dag var jeg innom Min Hobby på morenen å handlet litt til scrapingen min. Har jo en masse bilder som skal inn i album etterhvert. Jeg har gått å hatt lyst på denne Spellbinders Wizard maskinen som kan kutte ut nesten alt mulig.

Så i dag kjøpte jeg meg den. Jeg kunne ikke la være så nå skal det bli lagd egne kort og album selv.

Skal sette meg ned å se på Dvd som fulgte med og lære meg litt mer om den og hvilken muligheter jeg har med den. Men jeg må nok kjøpe meg flere dice etterhvert om jeg skal få riktig fine kort.

Ha en fin scrappe dag.

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:27)

 

Scrapbooking kurs.

Torsdag den 11 desember var jeg og Caroline på scrapbooking kurs på Min Hobby på Morenen. Det var bare oss to, men utrolig morsomt når vi kom i gang egentlig. Men vi brukte alt for lang tid å komme i gang på så vi rakk ikke å scrappe så mange bildene noe som var litt synd.

Men vi ble ganske hekta og kjøpte en del av utstyret som vi brukte. Nå ønsker jeg meg bare en stansemaskin som hetet Spellbinders, men den koster nesten 1000 kr. Den er i metall og tar dices fra alle merker noe som skulle være bra. Hadde vært morsomt å kunne lage kort og slikt selv fremover. Tar jo ganske mye bilder også som hadde vært morsomt å sette pent inn i album selv om det kan bli dyrt å holde på med scrapping så er det en hobby og hobbyer koster litt.

Sist oppdatert (lørdag 13. november 2010 10:27)