iPhone

Mere iPhone apps

Har noen til på lur jeg som jeg kan dele med meg, det kommer jo hele tiden nye og spennende program. Bare å se i app store. Selv så kikker jeg innom der ofte. Har i alle fall 5 til som jeg kan tipse om

  1. Almanakk ---> Tror den heter Den Norske Almanakk, om du skal ha en kalender som du holder rede på avtaler og sånt så bruk den som følger med telefonen. Men om du vil ha kontroll på fødsels dager, flagg dager sol opp og ned sov osv....da er dette et veldig bra alternativ.
  2. Vancouver 2010 ---> Ett ganske kort liva program, men det funker ypperlig nå i OL tider, det gir deg i alle fall full oversikt over hva hvor og når og status osv på det meste innom OL i år.
  3. yr.no ---> ett bra vær alternativ om du liker å ha oversikt over slikt.
  4. Gorilla Cam ---> ett veldig bra alternativ til kamera programmet som følger med tlf, fins masse instillinger og muligheter.
  5. iKino app ---> Om du er en vanlig kino besøker så kan du enkelt finne nærmeste kino og vad som går på den med noen enkle trykk. Har altid oppdatert program.

 

 

Oppdatering fra iPhone

Må bare dele med meg et bilde jeg tok av mamma for litt siden. Bra hun ikke har affro for å si den sånn.

 

 

Sist oppdatert (torsdag 11. februar 2010 09:09)

 

iPhone Apps

{jcomments on}For de av dere som leser bloggen så har jo jeg og camilla vær vår iPhone, i den forbindelse så har jeg lastet ner en masse apps fra Apple app store. Så her kommer min 10 på topp liste over Apps du burde ha på telefonen. Programmene er forøvrig ikke i noen spesiell rekkefølge.

Sist oppdatert (torsdag 11. februar 2010 07:48)

Les mer …

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.