Besøkende
Vi har 9 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienTrening

Rockering

Hehe. Nå har jeg gått meg stand å kjøpt en trenings rockering. En som veier 1,5 kg og som liksom skal gjøre midjen mindre. Må liksom le litt av meg selv også som biter på slike trenings ideer.

Det var ikke så lett å rocke som jeg husket det var, men det tar seg litt for hver dag. Man skal ikke begynne for hardt står det på pakken og det merket jeg allerede første dag, jeg fikk nemlig en blå ring rundt midjen. Så maks 2 min daglig gjør jeg nå så får vi se om den har noen effekt.

 

Lykke til i alle fall.

 

Første boxen ferdig

Da var førstre boksen avklart. Jeg har ikke vært så flink til å trene og ikke har jeg tatt pillene hver dag, jeg har jo glemt bort noen dager.

Men jeg har kjøpt en boks til og skal se om den hjelper noe mer. For de jeg har snakket med så er det på boks 2 ting begynner å skje. Sammtidig som jeg har begynt å trene litt vedisdnen av nå da og skal komme inn i en rutine der.

Dagens målinger viser:

Vekt: 82 kg.

Midjen:101 cmsmiley

Hoffter: 110 cm.smiley

Bryst:100 cm.smiley

Den var ikke noe å hoppe i taket for nei,har merket litt på buksene at de sitter løsere, men ikke så mye mer enn det.

Vekten er jo til å bli gal av, den ene dagen er den nede på 79 og neste dag er den på 83kg så den kutter jeg ut nå tror jeg. Midjen er gått ned 4 cm noe som jo er på rett vei. Merker at magen har blitt mer hengete, det er mere skinn som henger etter fødeslen nå, så nå er det å stramme opp det og få igang litt magemuskler.

Hoftene har jeg gått ned 5 cm noe som merkes på buksene mine.Og til slutt brystene har gått ned 3 cm, men de er ikke like lette å stramme opp hehesmiley.

Men jeg fortsetter på neste 30 dager så får vi se da.

Lykke tilsmiley

 

Veie mandag igjen.

Nå har det gått yttligere en uke til på 30 Days. Så jeg får vell veie og måle meg igjen.

Vekt: 83 kg

Midjen:105

Hoffter: 109cm. Går sakte nedover.

Bryst:100

mandag 27 okt.

smileysmileysmileymandag 3 nov.

smileysmileysmileymandag 10 nov.

smileysmileysmileysmileyMandag 17 nov.

smileysmileysmileysmileyMandag 1 des.

 

Det går sakte nedover, men nå håper jeg det blir litt bedre fart på saker for nå har jeg kjøpt meg rockering og har begynt å trene litt. Tar ca 50-70 situps daglig.

Lykke til videre.

 

klemz

 

Mandag & trening

Jeg hadde helt glemt bort å veie og måle meg om mandagen som var, men det var litt for at jeg ikke hadde tatt noen tabletter eller trenet den uken som var. Jeg lå nemlig forkjølet hele uken og glemte bort allt sammen, eller jeg orket ikke å tanke på det. Fo å være forkjølet med to barn hjemme er ikke lett.

Men denne uken har jeg tatt det opp igjen og måling blir det på mandag.

Lykke til så ses vi da.

 

Da var det måling igjen.

Da var vi tilbake på mandag og tid for måling igjen. Føler egentlig ikke at denne kuren gir den efekten jeg hadde håpet på, men det virker som det går sakte ned rundt hofter og midje i alle fall. Ser det er tilbud på 30 days i Askim på torsdag så jeg kjøper nok en boks til da og ser hva som skjer.

Etter nå 3 uker på kuren ser det slik ut:

Vekt: 83 kg

Midjen:111    Hva skjer her da opp 11 cm Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hoffter: 111cm. ( Går sakte nedover).

Bryst:101

smileysmileysmileysmileymandag 27 okt.

smileysmileysmileysmileymandag 3 nov.

smileysmileysmileysmileymandag 10 nov.

smileysmileysmileysmileyMandag 17 nov.

Shit som cm rundt livet plutselig har gått opp da og jeg som hadde gode forhåninger ettersom jeg hadde begynt å trene litt også. Jeg har jo gjort 60 til 90 situps annen hver dag denne uken. Krysser fingrene for at man går opp føre man går ned.

Så jeg har ikke tenkt å gi opp håpet enda. Denne uken blir det nok ikke så mye trening da jeg har ryki på en sjikkelig forkjølelse og ikke orker så mye annet enn å ta vare på ungane. Men ska prøve å ta litt situps hver dag så krysser vi fingrene for neste mandag.

Sist oppdatert (torsdag 17. februar 2011 11:30)

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.