Besøkende
Vi har 6 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienTrening

Mandag....

Denne uken har det ikke vært så mye trening og ganske mye småspising.

Har liksom på følelsen att denne kuren ikke fungerer helt jeg, da jeg ikke ser noe forskjell fra jeg begynte til nå. Men så har jeg bare brukt den i 14 dager nå da.

Da tar vi målingen....

Vekt: 82,3 kg

Midjen:100 cm

Hoffter: 113 cm.

Bryst:101

mandag 27 okt.

mandag 3 nov.

mandag 10 nov.

Det var ikke verst att jeg hadde gått ned litt rundt midjen og brystet.Dette ga motivering for mer trening og mindre spising. Så får vi se om vi klarer dette nåe da. Jeg skal klare det denne uken.

Lykke til videre så håper vi på mere positiv nedgang neste uke.

 Klemzsmiley

 

Da var det mandag igjen.

Nå er mandagen her igjen og jeg har gått på pillene i en uke, med unntak for ett par dager jeg har glemt å ta pillene.

Jeg har gjort noe trening i tilleg som sittups og mage/lår trening ca 30 min annen hver dag.

Så nå kommer målene her da.

Vekt: 81,6 kg.

Midjen:104 cm

Hoffter: 113 cm.

Bryst:110 cm. (har nå plutselig fått tilbake melk)

mandag 27 okt.

mandag 3 nov.

Det var ikke så mye bedre, men det skulle jo ta 30 dager.Hoftene har jo gått ned litt og midjen ned 1 cm. Så litt forbedringer har det blitt. Men det er en lang vei igjen. Og det att jeg plutselig har fått tilbake melk i puppene etter over 2 mnd uten er ett mysterium for meg.

Så var det kanskje litt sumt tidspunkt å begynne med slanking da jeg satte i spiralen rett føre jeg begynte på pillene. Jeg ble jo litt oppblåst av den også og gikk plutselig opp nesten 2 kg.

Men vi tar en uke om gangen og fortsetter denne uken, så høres vi om en uke til med flere målinger. Håper på litt bedre resultat da

 

mv/camilla

 

30 Days slankekur.

Da har jeg begynt på en kur som heter 30 Days og skal se hvordan den fungerer. Flere sier att de har fått bra respons på den og gått ned 1 til 2 str i klær. Kuren består av 4 tabletter daglig som skal forbrenne det dårlige fettet rundt midjen. Skal prøve å trene litt ved siden av for best mulig resultat.

Så hver mandag skal jeg veie og måle meg for å se utvikklingen.

i dag mandag den 27 oktober.

Vekt: 82 kg.

Midjen:105 cm

Hoffter: 115 cm.

Bryst:103 cm.

Blir spennede å se om den har noen efekt.

 

Lykke til så høres vi neste mandag.

 

Ja,treningen igjen.

Som sagt skulle jeg trene HVER dag, men så har det ikke blitt. Jeg har vært flink og trene en del, men jeg har begynt å få vondt i KS såret mitt igjen så jeg har ikke helt turt å ta i så ille. Men maskinen er brukt minst annen hver dag. Så nå skal jeg ta med litt i nakken og bli annå flinkere.

Kiloene står stille, jeg har vært nede å snust på 79, men det gikk vi fort opp igjen. Har vurdert beynne på denne 30 Days kuren som sies å være så bra. Så vi får se hva som skjer.

 

JA, det var denne treningen da :s

Det stoppet helt opp med denne treningen, men nå tar jeg tak i den igjen. Har som mål nå og komme ned til 75 kg nå til å begynne med.

Hadde jo så lyst til å begynne på treningsstudio, men det blir jo alt for dyrt i forhold til hva jeg kommer til å bruke det. Så i går gikk jeg til Mekk og kjöpte med en Orbitrek som nå står foran Tv'n og SKAL brukes hver dag.

Så får vi se, jeg skal holde dere oppdatert så ofte jeg kan. Begynner i dag da vekten står på 80 kg. Skal ta en trenings tid når "sykehuset" går på tv i kveld.

 

Lykke til.

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.