Besøkende
Vi har 15 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienTrening

Zumba marathon vell overstått.

I dag den 26 mars var det endelig duket for Marathon i Rakkestadhallen og det var ikke hvilket som helst marathon, men Zumba marathon.

Jeg meldte meg på så fort jeg fikk høre om det i januar og har gledet meg helt siden da.

SÅ kl 11.15 møtte jeg constanze og vi var klare for litt zumba fest. Vi fikk en t-shirt og en vannflaske + treningen for 200 kr.

kl 12.00 startet de første 45 min trening med Marianne og Nina  fra family Fram Sarpsborg og det var jo bare morro.

Så kl 13 var det nye 45 min,men da med Anniken  fra spenst Tønsberg. Og det var fortsatt like morro, men nå begynte man å bli litt svett i tilleg.

Og så endelig 45 min med pause med litt mat og avslappning, men da ble man jo kald og stiv og hadde ikke lyst å fortsette.

KL 14.30 var det på'n igjen med nye 45 min og da med Ann Mari fra World Gym Oslo og så 45 min med Bjørn Tore også fra world Gym Oslo. OG nå merket man det virkelig i beina og armene og gjett om jeg ble glad når det var uttøyning på slutten. For det betyr at vi er ferdige for denne gangen.

Ca  230 stykker møtte opp denne dagen.

Og under her er alle de flinke instruktørene vi hadde.

 

zumba

Ja, ja. Så har det nye året  begynt og så har treningen. Jeg har jo lenge trent aerobic med Hilde R-Sørensen i Rakkestad hallen, men i år har jeg begynt med Zumba i stede. Hadde lyst til begge deler, men hadde ikke råd til det.

Hva er nå Zumba? for den som ikke har fått med seg det ennå.

 

Sist oppdatert (søndag 23. januar 2011 21:48)

Les mer …

 

Forsetter med trening.

Selv om jeg har vært dårlig på å oppdatere dere om trening så trener jeg fortsatt. Det er ikke så veldig mye mere enn turbo trening på torsdager, men det er morro og det har begynt å vise litt framsteg. Jeg har nemlig gått ned 6 cm rundt midjen,men vill mere så nå trapper jeg opp treningen med litt stepp og rockering her hjemme. Håper jeg kan gå ned litt mere nå som jeg har kommet i gang.

Har jo også kjøpt Wii fit og trener litt på den innimellom på kveldene. Det er jo mere morro enn det er trening tror jeg, men det får tiden vise. Lurte litt på å begynne med 30 days igjen også, men vi får se. Sommeren er jo på vei og da vill jeg kunne gå i bikini uten å skjemmes over magen min.

 

 

Aerobic

Så har det nye året begynt og med det følger det trening. Ikke det at jeg har noen nyårs løffter, men trening det har jeg bestemt meg for å fortsette med ettersom man føler seg så mye bedre etter litt treningsverk. Man får så mye mer overskudd til hverdagen + at litt kg går av.

Så jeg fortsetter nå på Aerobic B2 i turbpo gruppen som det heter. Det er trenining i Rakkestad hallen opp til flere ganger i uken, men jeg har valgt torsdager fra 19-20 med Hilde.R.S som trener.

Det er en form for trening som passer meg har jeg funnet ut, føler at det er litt mere dans til musikk og dermed veldig morro. Og at det er trening for alle i gaten liksom og ikke bare disse proffe, smale damene, men for oss litt større og i allle alldersgrupper.

www.rif-turn.no finner du mere info om du er intresert i å trene litt sammen med oss.

 

Nytt år med nye treningsmuligheter.

Da har jeg tatt tak i dette med trening igjen. Det har blitt lite trening i det sisste, men i dag bagynte jeg på Turbo trening noe som er 50/50 styrke og kondisjon. Det er en times trening hver torsdag. Så får vi se om det blir noe ut av det da. Mamma er med så at vi kan puche hverandre så vi ikke gir opp så lett.

 

Lykke til videre så skal vi se om vekten går ned i løpet av våren.

                         

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.