Besøkende
Vi har 10 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienDet daglige

Momarkedet

Da var det høsten igjen og tid for momarkedet tivoli. Det er standar hver høst her i huset, men i år ble det nok det sisste året. Det er jo ikke som det en gang var, nå er det like bra tilbud i butikkene rundt omkring og på skjelveste momarkedet er det jo bare slike telt med "ny-norsker" som selger juggel. Bamsene som en gang i tiden var helt ok er nå ødelagte før man vinner de og det lukter innestengt og gammelt av de. Så jeg kommer heller til å koste på litt ekstra og ta en tur på tusenfryd med barna neste år.

Trodde kanskje først at det var jeg som hadde blitt eldre og syntes at stedet ikke var som når jeg var ung, men når jeg hører fra andre som foreldre og besteforeldre at det er ikke hva det en gang var.

Ja, ja jentungen fikk i alle fall kjørt noe karuseller og var superfornøyd med det. Hun er ikke så nøye på det enda.

Emrik sov stort sett under hele oppholdet uvitende om hva som skjedde rundt han.

Kos deg med gamle minner om hva det en gang var.

 

Klemz

 

Helgen er over....

 

Denne helgen har jeg ikke gjort så mye. På lørdagen hadde jeg en vaske dag og fikk gjort litt selv om jeg hadde to barn her hjemme, klippet plenen fikk jeg også gjort.

Bjørn har jobbet både lørdag og søndag, men i dag søndag fikk jeg ryddet litt i klærne mine og lastet over bilder på pc'n. Lekte meg litt med kameraet mitt i går og fikk tatt en del fine bilder av Siri.

 

Ellers har vi vært hos svigermor og spist middag i dag. Tusen takk for maten, den var kjempe god. Nå skal barna sove og vi voksne skal slappe av litt.

 

Da er det helg igjen.

Etter en lang dag med begravelse i går sov vi veldig godt i natt hele familien. Til og med Emrik sov fra 22 i går til 08 i dag, men da begynte jeg å få melkespreng så han måtte mates.

I dag var vi hos Oma og spiste frokost og lunch. Vi skulle egentlig bare en kort tur, men ble hele dagen. Vi fikk med litt godt kjøtt så vi ba pappa og Elbjørg over en tur på litt grilling.

Hadde en liten familie fajt i deg med svåger og svigerinne, men det behøver jeg ikke gå ut med så mye her og nå. Vi ble såret av det de sa i alle fall og jeg som trodde vi kom bra overens om dagen,men den gang ei.

Ja, ja. Det er i alle fall fredag og helgen begynner selv om Bjørn skal jobbe hele helgen. Vi kommer jo til å ha kveldene med hverandre i alle fall og om bare noen dager reiser vi til Gøteborg

Sist oppdatert (tirsdag 02. februar 2010 12:13)

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.