Besøkende
Vi har 8 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienDet daglige

Black Design

Atter en arbeidsdag over i denne flotte butikken.

I dag har jeg pakket opp en del varer fra Black Design, deriblandt  noen flotte godteriskåler med ulike morsomme tekster på som disse:

 

 

Er ett par av disse skålene jeg ønsker meg, som en lilla "har du lyst, har du lov"  og en annen som skal bli gave etterhvert..

Og så fant jeg disse flotte telyseholderen fra samme levrantør og ett par av de tror jeg passer i det ene vinduet mitt i stuen.

 

Mere godbiter kommer etter hvert som jeg pakker opp i butikken.

Ha enfin kveld

 

Sist oppdatert (onsdag 23. mars 2011 22:19)

 

Drømme jobben.

Nå tror jeg at jeg har funnet drømmejobben min. Jeg får nemlig prøvd meg i en interiør butikk her i Rakkestad. Der får jeg prøvd ut  mine dekoratørkunnskaper og alt skal dokumenteres her etter hvert som jeg setter oppe en utstilling.

I dag pakket jeg opp en del nye varer og deriblandt fannt jeg noe jeg kunne tenkt meg selv og det får følge med meg hjem i morgen :-)

En lys lilla løper, to lysestaker til kubbelys og en matchene blomsterpotte.

Ellers har jeg pakket opp litt påskepynt i dag som disse søte salt og pepper bøsser

Og disse søte lille eggekoppene:

Og til slutt denne vakre borklokken.

Sist oppdatert (tirsdag 22. mars 2011 22:21)

 

Kjendis for en dag.

Må jo le litt av meg selv her jeg sitter. å leser  om meg selv i Rakkestad avisen.

RA ringte meg nemlig på tirsdag og nevnte at de hadde  lest bloggen min og ville gjerne ha en prat med meg om blogg og interiør. Så på onsdag kl 16 kom det en dame og vi pratet jo en hel del.

 GJETT om jeg var spendt når avisen kom ut på fredag. Hadde jo aldrig trodd at noen andre enn meg selv omtrent leste bloggen min og aller minst avisen. Men morro var det ialle fall og nå har jo også besøksantallet gått rett i være. Dette blir jo også litt mere press på meg da, må jo skrive litt mere om interiør og blogge litt mere.

Trykk på les mer for å se det som stod om meg:

Sist oppdatert (mandag 14. mars 2011 13:34)

Les mer …

 

Interiørblader og interiørblogger.

Sitter å titter på utallige interiørblogger om dagen og drømmer om å få ett slikt stilrent hus eller gjør jeg det? Jeg vill jo egentlig ha ett hus som representerer meg og ikke alle andre. Men alle andre har det så fint, ryddig og FLOTT hos seg.

Så nå holder det ikke med bare interiørblogger lengre, nå har jeg også begynt å kjøpe alle disse utallige bladene som har med hus, hage og interiør å¨gjøre. Og så klart får man MASSE inspirasjon til hvordan man kan gjøre det flott hjemme for en billig penge. MEN.....

Jeg får det liksom ikke helt til slik jeg vill ha det og det er fordi jeg ikke hvet hvordan jeg vill ha det. Ene dagen vill jeg ha det helt hvitt og stilrent og andre dagen vill jeg ha masse farger.

Jeg har nå etter en masse inspirasjon fra årets blader begynt å få til en stil her hjemme og det er lyst  på vegger  og heller litt fargeglade puter og tekstiler. Kurver, lys og glass er noe jeg er veldig glad i.

Jeg har fått masse inspirasjon fra Tips og Inspirasjon til hjemmet sin blogg og fra norske interiør blogger (NIB) og så klart min kjære tante har en hel masse ideer hele tiden (http://frunielsensatelie.blogspot.com/).
 Og jeg tror nå at jeg har arvet litt av hennes gen.men jeg har bare ikke tiden til alt ennå, men det kommer seg mer og mer nå.
Jeg burde kanskje fokusere inspirasjonen min litt, for det er ikke bare interiør jeg er intressert i. Det begynner å bli litt mange hobbyer og forholde seg til. Jeg har jo drevet en del med scrappbooking og kjøpt inn en hel masse utstyr til det som bare står der i skapet og vennter på å bli brukt. Men har ikke tid for jeg skal jo bare strikke ferdig denne ene tingen som jeg har begynt på eller få ut en ide fra symaskinen som jeg har gått og tenkt på lenge nå.
Men hva er det jeg gjør når mannen er ute av huset og barna sover? 
Jo, det skal jeg si deg. Jeg setter meg ned med pc og titter på alle hobby og interiørblogger jeg kommer over og der sitter jeg da med hodet fullt av nye ideer som jeg burde fått ut i enten strikking,  sying, scrapping, kortlaging eller blogging.
Men morro er det i alle fall og se hvordan alle andre gjør og har det.
Ha en fin og kreativ kveld alle sammen.

Sist oppdatert (onsdag 09. mars 2011 09:36)

 

Den Årlige Akedagen.

Så var det tid for den årlige akedagen med familien i Trøgstad. Nesten hele familien var sammlet unntaken noen som var syke og hadde syke barn.

Vi hadde det i alle fall kjempe morro, store som små med aking, grilling av pølser og varm kakao. Dette er en av de få dagene i året somvoksne kan bli som barn igjen.

 Jeg lar bildene fortelle resten...

 

Sist oppdatert (mandag 28. februar 2011 13:41)

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.