Besøkende
Vi har 21 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienDet daglige

Favoritt årstid

Etter en lang vinter er vi en hel del som vennter på vår og sommer. Våren har jo endelig kommet som vi har merket en del av i di sisste dagene. Vi har i alle fall hatt knall vær her på østlandet og bare holdt på ute i hagen  fra tidlig morgen til sene kvelden. Sett krokus og tullipaner komme opp etter en lang dvale og hørt fuglene synge.

Men så har jeg begynt å tenke litt over dette med årstider. Er det virkelig sommeren som er den beste årstiden? Alle årstider har sin sjarm og nå skal jeg referere litt om hva jeg syntes om de ulike årstidene.

Vinter:  Hagen ligger i dvale og jeg sitter inne med en stor go kopp kakkao og koser meg. Man må ikke gå ut selv om solen skinner for det er ikke så veldig mye å gjøre ute i hagen på denne tiden. Man kan jo selvfølgelig lage snømann, lykt eller hule. Leke med barna og gå på ski, men man MÅ ikke være ute.

 

Våren: Nå tiner alt rundt deg, fuglene begynner å komme tilbake og synger så fint. Krokus, tulipaner og snøklokker begynner å titte opp etter vinterdvalen. Det klør i fingrene til å begynne å plante litt nytt og man er bare ute å nyter solen som begynner å tine opp alt rundt deg, ja tilogmed du tiner opp.

Sommeren: Noe vi har lengtet etter allerede siden første løvet fallt i høst. Man har store forventininger om sommeren. Solen skal skinne, man skal ut å bade og bare ellers nyte den. Men så blir vi lei allt dette regnet som kommer. Vi klager på fluer,bier,biller og alle andre insekter som bare irriterer oss.  Det er for varmt, det er for kaldt det er for mye regne eller for mye sol. Altid må vi klage. OG for å ikke snakke om all denne lukingen av hagen som jeg er litt lei. Kommer solen, kommer ugresset :-(

Høsten: Den tiden som kommer etter sommeren. Løvet blir farget i ulike flotte farger, man kan puste ut igjen, man kan puste ut igjen og for å ikke snakke om å slappe av inne igjen. Bikinien kan legges bort og man kan sleppe ut magen igen :-)  Kan begynne å tenne litt lys inne og i peisen. Da etter en lang, varm, våt sommer kan man sitte inne i go stolen sin og se ut på regnet og at hagen forfaller igjen og gjør seg klar for å gå i dvale.

 

Så min konklusjon er at sommeren er oppskytt, vinteren alt for lang og kald, høsten er våt og flott, MEN våren er den aller beste årstiden vi har. 

Hva er din favorittårstid og hvorfor?

 

Våren er her og så er hundemøkken også.

Dette innlegget handler  nemlig om hundebæsj i disse snøsmeltingstidene. Brun og svart bæsj som du ser åpenbarer seg overalt hvor solen smellter snøen.

Å la ekskrementer fra kjæledyr bli liggende på offentlig sted er en skam og hundeeierene burde bli bøtelagt for denne nedgrisingen.

Jeg kan jo ikke gå 10 skritt ut av gårdsplassen min en gang føre jeg omtrent har tråkket i litt hundemøkk. Og dette er verken fint å se på eller så veldig hyggienisk med tanke på barna som er ute å leker i gaten igjen.

SÅ VÆR SÅ SNILL ALLE HUNDE EIERE, PLUKK OPP DENNE MØKKA ETTER DERES KJØRE SØTE HUNDER.

 

Og så har vi di som plukker opp, men ikke gidder å gå med posen hele veien hjem for å kaste den.

Når du enda har vært så flink til å plukke opp,så VÆR SÅ SNILL å kast deni nærmeste søppladunk og ikke i naturen.

 

 

Awards

Tusen takk til Eva http://evasplass.blogspot.com/ som ga meg denne blogg awarden. Det er utrolig morosmt å lese siden din, for du tar opp helt vanlige ting som skjer i det daglige livet og du skriver så utrolig morsomt.

Men nå skal jo jeg sende denne awarden videre til 5 blogger som jeg liker velldig godt og som har mindre enn 100 følgere.

Så den første awarden går til min kjære kreative tante for en utrolig morsom og flott blogg om interiør.

http://frunielsensatelie.blogspot.com/

Den andre awarden går til en svensk jente som begynte bloggen sin for ikke så lenge siden. Hun skriver om sitt daglige mammaliv, men på en morsom måte.

http://enligterika.blogspot.com/

Den 3 awarden går til en som driver en flott liten butikk her i Rakkestad. Er ikke så lenge siden hun begynte bloggen sin heller .

http://sjarmogglede.blogspot.com/

Så vil jeg gjerne gi en tilbake til Eva for den morsomme og hverdagslige bloggen hennes. ( er litt usikker på om jeg kan gi tilbake,men jeg har ikke så mange flere å gi til heller).

http://evasplass.blogspot.com/

Så igjen tusen takk til alle sammen som tar en titt inn på min llille side og legg gjerne igjen en liten hilsen, ris eller ros.

Sist oppdatert (søndag 03. april 2011 08:49)

 

Tresko eller.....

         

Nei, klogger kalles de så fint nå. Men uansett hva de heter så er de jo bare kjempe flotte. Tenk deg de til sommeren med en pen sommerkjole til eller til ett het helt vanlig par jeans/olabukser.

Jeg kan se de for meg og jeg har veldig lyst på disse. Så om noen syntes jeg behøver en liten oppmerksomhet ennten for at jeg bare har vært snill eller noen har lyst å overaske meg så ønsker jeg meg de i rosa eller blå med sløyfe på.

 

Jeg fikk tips i fra http://tipsoginspirasjontilhjemmet.blogg.no/ om ¨gå inn på http://www.pandoraseske.no/index.php for der selges disse flotte kloggsen. Eller man kan være med i trekkning av di om man blir med  i facebook gruppen til pandoras eske (se blogg innlegg på tips & innspirasjon til hjemmmet).

Bildene er lånt av pandoras eske.no

 

Sist oppdatert (lørdag 02. april 2011 06:21)

 

En liten utfordring til dere der ute :-)

I dag tidelig når jeg var inne på bloggen til en veldig snill og omtenksom jente, eller dame kanskje vi egentlig går under nå. Fikk jeg se et slags kjedebrev eller hva jeg skal kalle det. Det handler om å være snill og tenke litt på andre  og få andre til å gå videre med dette.
Jeg var nemlig inne på http://evasplass.blogspot.com
og fikk se dette innlegget og jeg tenkte å gå videre med det. Så til alle dere der ute, heng dere på denne..
Min utfordring/oppfordring er som følger:
Dersom dere legger igjen en liten hilsen i kommentarfeltet på bloggen eller mail - så skal jeg finne en liten hyggelig overraskelse som jeg enten kan sende dere i posten, eller få til dere på andre måter. Dere må derfor legge ved navn og adresse.
På den andre siden, skal nettopp dere også gjøre det samme til to andre. 
 
Jahh dette kan høres ut som et noe dårlig kjedebrev, men det er absolutt ikke det jeg ønsker. Men jeg tenker at små hyggelige overraskelser i hverdagen SMITTER folk til å gjøre gode handlinger for andre. Smil smitter til flere smil, gode handlinger gir flere gode handlinger. 
Tenk på 2 stk som dere mener fortjener en slik hilsen !! Det trenger ikke være så stort, eller koste mange penger. Viktigste er selve handlingen…
Min tanke, er kanskje at de blir inspirert til å gjøre dette videre….
Gode handlinger avler gode handlinger!!! (kan ikke gjentas for ofte)
Håper mange har lyst til å være med på dette
lille hverdags-lykke-forsøk!!
 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Sist oppdatert (lørdag 26. mars 2011 10:44)

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.