Besøkende
Vi har 10 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienDet daglige

Halloween.

 

Halloween er her igjen selv om du liker det eller ikke. Det er en tradisjon som kommer mer og mer her til landet. Vi er en av di familiene som syntes denne helgen er litt morsom.

Vi pynter opp litt både ute og inne, men i år ble det ikke luke mye pynt som i fjord. I år ble det noen gresskarlykter.

 

og ute ble det litt gresskar som jeg og barna skar ut selv.

Siri var på hallo venn fest på Betania noe hun syntes var veldig morsomt. Hun fikk kle seg ut som heks (ikke noe bilde da heksen ikke liker kamera).

Så nå sitter jeg her med masse godterier selv ettersom ingen har kommet på døren enda.

 

Kreativ dame.

I ett lite hus uti skogen i Trøgstad bor det en veldig kreativ dame som får saker og ting gjort når en idè dukker opp. Hun har altid vært veldig kreativ og gitt masse inspirasjon.

Når hun får en idè så blir det snart ett ferdig produkt og det blir ett produkt som hun legger veldig mye tid og sjel i.  

Hun har kommet så langt nå at hun har åpnet enegen nettside som man kan få kjøpe disse flotte produktene på.

Trykk på bildet så kommer du videre til butikken hennes.

Hun har altid vært en dame å se opp til og altid gitt meg ideer og inspirasjon og det stopper ikke der. Hun får meg til å få de ut i virkelighet også. Hun er altid positvi og sier at jeg kan om jeg vill. Så takket være denne super damen som jeg er så heldig å ha som tante har jeg fått malt kjøkkenet mitt som jeg har hatt lyst til lenge, men ikke tatt tak i. Om bare noen goe ord i fra henne gjorde at jeg tok tak i kjøkkenett og har det fått ny farge.

Så tusen takk for alle flotte ideèr og oppmuntringer tante Heidi.

Vill du følge bloggen hennes så gå inn på:

 

 

Sist oppdatert (søndag 23. oktober 2011 06:36)

 

Damenes Aften.

 

I går var det duket for Damenes aften på Bohus i Rakkestad. Noe jeg og Hilde  har gledet oss til lenge. Vi skulle ha hele kvelden barnefri, hygge oss med god stemmning, shopping og ikke minst å treffe Halvor Bakke.

Det var utrolig koselig med masse fakkler utenfor langs hele veien, så det var jo ikke vanskelig å se hvor vi skulle.

 

På innsiden av dørene ble vi møtt av hyggelige personale, noe som man altid gjør når man kommer inn der. Sjefen selv og Halvor tok nesten alle damene i hånden med ett stort smil og ønsketoss velkommen.

Det ble servert litt å bite på og drikke både med og uten alkohol. Vi fannt oss en sitte plass, noe som det er nok av på ett møbelhus,men vi ville jo se Halvor når han skulle snakke også ikke bare høre. Fikk en helt ok plass i mellom 350 andre damer. 

Vi ble ønsket velkommen. Halvor pratet litt om sin nye collection,

 http://signature-collection.no/produkter/   

hvor han får inspirasjon fra og at man skal følge magefølelsen når det gjelder interiør. Han kom med noen små historier om høner og bobilferie. Det var utrolig morro å høre og man ble så inspirert av å høre på han.

 

Så var det shopping på listen. Det har jo kommet inn så mye flotte høst varer for å ikke snakke om Halvor sin collection. Jeg har mange nye favoritter av møbler nå kan man si.

Det ble fort lange køer ved kassene, noe sjefen sikkert er fornøyd med. Vi fikk jo 20% på alt i butikken, noe man måtte ta nytte av så det ble noen gardiner på meg som allerede henger oppe. Alle betalte med ett smil og hadde det veldig hyggelig i dag tror jeg.

Jeg skrev tidligere her at de hadde masse fint og her kommer noe av det jeg har høyt på min ønskeliste denne julen.

   

Utolig fint å ta naturen med seg inn.

 

Jeg står mellom ett valg av disse to lampene til å ha over stue bordet.

Og dett med naturen inn er jo noe jeg liker så dette fallt i smak.

Så jeg vill takke for enfantastisk aften med masse damer,venner og hyggelige personale (noe dere altid er).

Og tusen takk til Halvor som holdt ett morsomt foredrag og til slutt takk for gaveposen ved hjemgangen.

Gaveposen inneholdt litt godsaker av lesestoff, servetter, lys, kaffeprøver, en liten sjokoladebit. Og fra Boots apotek fikk vi dusj såpe og krem.

Tusen takk.

 

Hverdagen har tatt oss igjen.

Så har høsten kommet for fullt og regnet øser ned om dagen. Hverdagen begynner å stablisere seg med jobb, skolebarn, barnehagebarn, idretter og fritid.

Etter att Siri har begynt på skolen har hverdagen våres blitt helt ulikt den vi hadde. Nå må jeg stå opp tidelig hver dag selv om jeg selv har fri. Jeg kan ikke bare si at i dag tar vi en "kose dag" og blir hjemme og kose oss. Siri må opp og gå p skolen hver dag. Hun har kommet godt i gang med skole og SFO. Hun går på sfo annenhver uke. Trives veldig godt og har ingen ting å klage på enn så lenge. Bare litt uvannt for hu mor som må sleppe taket litt.

Siri har også begynt på Ballettskolen i Mysen http://www.dansogballett.no/

og stortrives med det. Hun skal nemlig bli ballerina når hun blir større.

Emrik bare dulter etter om dagen, stakkar. For han er det stort sett det samme som gjelder. Barnehagen hver uke, med noen kosedager innimellom, og de skal vi ha noen av nå utover høsten/vinteren. Må jo passe på føre han blir for stor han også.

Selv homper det å går. Jobben er litt usikker om dagen, men håper det ordner seg og at jeg får beholde jobbenmin. Danser zumba en gang i uken og har startet opp med PartyLite og håper å komme godt i gang med det snart. Men jeg må ha noen frivillige til å være værtinner, noe som ikke er så lett. 

Jeg lover at fra om med nå av skal jeg bli flinkere til å oppdattere denne siden. Det har som sagt vært en hel del som har hendt, men nå begynner jeg å lande litt.

Nyt høsten og kos dere inne med lys og varme. 

 

 

PartyLite

 

Opplev moro, dufter og kvalitetstid sammen med venner.

Opplev duften, stemningen og spenningen med våre fantastiske produkter på nært hold - hjemme hos deg selv. Dette er gleden ved å holde ett PartyLite party .

Som en spesiell takk får du til og med en eksklusive Vertinnefordel og speialtilbud.

Høres dette spennende ut så legg igjen navn og telefon nr på mailen min da vell så kontakter jeg deg om ett party.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Gå inn på:

http://www.partylite.no

og les mere om lysene våres :-)

Sist oppdatert (mandag 27. juni 2011 16:01)

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.