Besøkende
Vi har 9 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienDet daglige

Kjære julenissen.

 

Nå nærmer det seg julagften med stormskritt og jeg har ett stort ønske i år.

Nå har det seg slik at det har vært ned skjæringer på min arbeidsplass i høst og dette måtte jo ramme meg. Det var noe jeg var klar over at ville komme etter sommeren, men man håper jo inn i det lengste at det ordner seg.

Jeg har vært på jakt etter nye jobb ganske lenge, men ikke fått noen av de jeg har søkt på, selv om jeg har veldig gode pappirer fra tidligere arbeidsplasser.

Jeg søker på det jeg finner i aviser og på nettet, men alle uten hell og jeg vet jo at en jobb kommer ikke flygende til meg helt uten videre.

Så mitt ønske i år er jo da selvfølgelig en nye jobb og det gjerne innen service. Altså kunne jeg tenkt med å jobbe i en butikk, alle slags butikker utenom matvarebutikk.

Eller sitte i en resepsjon for en bedrift.

Så kjære julenissen, jeg har vært super snill i år.

 

Julestress, nei takk.

Som tiden flyr om dagen. Selv om jeg ikke har noen fast jobb så jobber jeg nesten mere når enn hva jeg har gjort, men det er en morsom jobb som jeg bare elsker.

Når det gjelder denne førjulstiden følte jeg at den skal jeg bruke på å kose meg med barna ettersom jeg er jo "nesten" ferdig med det meste. Tok en titt på kalenderen her om dagen og fikk en anelse panikk når jeg så at det er jo ikke lenge igjen nå og jeg har jo en hel del igjen. Men jeg kommer jo til å få gjort enhel del på ett par fridager. Men da var jo lettere sagt enn gjort, for vi har nemlig dratt på oss en ordentlig forkjølelse alle foruten om Siri.

Så det som er igjen innfor julen nå er:

Få levert julekortene

Pakket inn julegavene (for de er nesten ferdig innkjøpte).

Steke medisterkaker

Strikke ferdig noen julegaver

Lage marsipan 

Pynte juletre.

Nårjeg ramser det opp slik så er det jo egentlig ikke så mye igjen, så jeg tror jeg skal sette litt fart i dag så blir jeg nok ferdig i helgen.

Skal prøve å ta litt julebilder fra heimen også.

 

  

 

Sist oppdatert (torsdag 15. desember 2011 09:31)

 

Juleutstilling.

 

Endelig har jeg fått bruke dekoratørkunnskapen min. Ikke det at jeg husket så mye når jeg begynte, men det kom tilbake så fort jeg satte igang.

Jeg fikk ett vindu og fargekombinasjonen jeg skulle bruke og ut av det ble det dette:

  

 

 

Så alle er velkommen inn på Sjarm & Glede i Rakkestad i helgen. Jeg står der med ett stort smil og koser meg.

VELKOMMEN

 

 

 

 

Sist oppdatert (fredag 25. november 2011 09:50)

 

Norgesglass som lyslykt.

Min kjærlighet for lys og norgesglass har jeg nå klart å kombinere. Hvorfor ikke ta ett norgesglass og lage en lykt av det.

Ideèn fikk jeg fra denne siden:http://sjarmerendejul.blogspot.com/2009/12/norgesglass-med-stjerner-og-vinger.html

Jeg har valgt å endre litt på orginalen. Jeg har rullet glasset rundt i sukker for det satt mye bedre og drysser ikke så ille.

GOD FØRJULSTID.

 

Sist oppdatert (onsdag 23. november 2011 20:05)

 

Juleforberedelser del 1.

 

Så er det snart jul igjen, jeg som mange andre gleder meg til jul. Ikke bare julaften,maten og pakkene, men forberedelsene føre jul.

Jeg har allerede begynt med julegaver, eller jeg begynte jo allerede i januar på salget da jeg. Siri trenger nemlig nye ski og det hadde de til 70% rabbat i januar så da blir det ski på henne.  Noen pakker har jeg jo igjen, men noe må jeg også handle i julekaoset sammen med alle andre.

Julekort

De blir hjemmelaget i år også noe jeg syntes er veldig morsomt og i år har jeg overgått meg selv igjen. Syntes de blir bedre og bedre for hvert år om jeg får si det selv (legger ikke ut bilde riktig ennå). Jeg er i alle fall ferdige med de nå, men de har tatt noen kvelder å lage. Siri har til o gmed laget egne julekort til sine venner.

Julebelysning ute.

Det er det mange som gleder seg til har jeg skjønnt. Har fått mange spørsmål om når de skal tennes og det skjer søndag 1 advent (  27 nov) kl 17. 00 for de som lurer på det.

Vi har holdt på ute ett par helger allerede med å henge opp litt lys her og der. Noe henger jo oppe hele året, men mye må tas ned og sette opp igen år etter år.  I år blir det ca 7000 lys noe som kommer til å lyse opp Trollstien 3.

Slik så det ut i 2010:

 

Om 3 uker fra nå så er det 1 advent, så man kan jo begynne å ta en titt på adventspynten og se og planlegge litt hva man skal ha hvor og om man må kjøpe noe nytt.

Jeg kommer til å skrive litt om mine juleforberedelser her og ta litt bilder. Som sagt så gleder jeg med som en unge til denne julen.

Er du gld i julen så ta en titt på denne bloggen som har en masse tips og ideèr.

http://sjarmerendejul.blogspot.com/

God før julstid til alle sammen.

 

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.