Besøkende
Vi har 8 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienDet daglige

Tiden strekker ikke til lenger.

 

Jeg er en av de som nå ønsker seg flere timer i døgnet, så jeg rekker noe av det jeg har lyst til.

Som mange vet har jeg jo begynt å jobbe, noe jeg stor trives med og syntes er veldig morro. Men det er ett lite MEN med det, jeg har jo ikke tid til noe annet enn spise og sove når jeg kommer hjem nesten. Jeg jobber nå 6-7 timer dagen 6 dager i uken og når endelig søndagen kommer så har jeg to barn som vill ha litt tid med mamma.

Ukene bare flyr fra meg om dagen. Barn, mann, hus, hage, venner, shopping og hobby er lagt på "hold" om dagen. Noe som er litt synd. Men nå som 17- mai nærmer seg og blir ferdig så får jeg litt mere tid til alt også.

Så da skal jeg få gjort litt mere her hjemme som å fikse litt i lyst huset mitt. Har fått tak i en gammel spisestue etter min mormor som skal brukes der ute, men jeg må bare trekke om stolene først. Bestillte stoff for noen dager siden, men fikk besked av fabrikat at det var gått ut av sortimanget :-( så da er det bare å finne noe nytt jeg kunne tenkt meg.

Så er det jo drivhuset som skal stelles med og alle plantene mine som står rundt omkring her i huset som skal plantes ut. Blomsterkasser og bedd ute skal jo lukes og stelles med det også. Men da må jeg har litt penere og varmere vær først også.

 

Så jeg beklager noe veldig for at jeg ikke har hatt tid til å oppdatere denne siden så mye.

Nå skal barn legges og jeg skal grille litt god mat og nyte kvelden føre en ny uke med 6 arbeidsdager står for tur.

 

 

Påsken 2012

 

Ja, ja så var påsken over for denne gangen. Jeg som hadde så mange planer om masse greier denne påsken, men fikk ikke gjort så mye av det.

Men det gjorde ingen ting, vi koste oss med godterier og masse god mat på hyttetur.

Noen påskebilder fra hjemmet og hytteturen.

Oliventreet som jeg trodde jeg hadde klart å drepe i vinter har kommet seg kjempe bra igjen. Her pyntet med litt påskeegg.

 

To barn som koser seg på stranden selv om de ikke får bade.

Påske haren var hos oss også og han la ikke igjen bare ett egg.

 

 

 

Ny jobb.

Endelig løsnet det for meg også. Etter ca 17 søknader ut siden desember så var det endelig min tur til å få jobb.

En god venn av meg ringte meg på en onsdags kveld og lurte på om jeg var intresert i jobb og det var jeg jo så klart. Jeg skulle bra gå ned neste dag og prate med sjefen, noe jeg gjorde.

Kom inn på Cafeèn på torsdags formidag og presenterte meg og fikk jobben med en gang. Gikk jo derifra med ett stort smil og sommerfugler i magen. Syntes det var litt for lett nesten.

Så Fredag den 16 mars begynte jeg på Grand Cafe her i Rakkestad. En bedre jobb kunne jeg ikke fått, dette er noe jeg har hatt lyst til ganske lenge.

Jeg har fått velge arbeidstider selv nesten og skal ha ansvaret for kassen og servicen der. Jeg har funnet en til som skal jobbe litt ettermiddager og helger også.

Så ta en tur innom for en kaffe og en matbit. 

 

Hverdagen er her igjen.

 

Julen er lagt bak oss og nyttårshelgen gikk smertefritt. Men nå er det som kalles hverdag her igjen. Barna har begynt å barnehagen og skolen, mannen har begynt på jobb igjen.

Og så var det meg da. Jeg hadde tydligvis ikke vært snill i fjor etter som nissen ikke kom med ny jobb til meg, men fikk klar besked av min datter: "man kan ikke få alt man ønsker seg". Så jeg får vell stå på litt selv igjen.  Jeg søker på jobb etter jobb, men får ikke noe svar tilbake og når man ikke hører noe så gir man litt opp til slutt.

Men den som gir seg er en DRITT, har jeg lært meg så jeg får vell fortsette å stå på. Er ikke akkurat kjempe morsomt å gå hjemme dag ut og dag inn.

Skulle jo tro at jeg fikk gjort en hel del her hjemme, men NEI da. Jeg får jo ikke gjort noen ting av alle mine prosjekter, men jeg får ikke slappet av heller, så hva er det jeg egentlig bruker tiden min på?

Jo jeg la jo ut ett innlegg om vottene mine, så jeg fikk jo fort noen bestillinger på slike, så jeg strikker en hel del om dagen.

Nå skal jeg sy meg rullegardin på kjøkkenet og en kjole til dattera mi. Så symaskinen er tatt fram og tørket støv av, så skal jeg prøve å bruke denne søndagen på litt sying og avslappning med barna.

 

 

Julaften

Så kom endelig den store dagen som store og små har venntet lenge på.  Bare så synd at denne dagen går så alt for fort.

Dagen ble feiret hos min mor og samboer sammen med svigermor. Det ble servert deilig julemat som bestod av ribbe, juleskinke, medisterkaker og julepølse. Alt dette serveres meg poteter, surkål,rødkål og saus. Vi ble gode og mette alle sammen og det ble igjen nok igjen til å småspise på dagen etter.

Riskrem med rødsaus og mandel i ble servert som dessert , og mor + svigermor fikk mandelen i år. Så to små pakker med liten god jule skål med twist oppi fikk nye eiere.

Barna som har en tendens til å være litt utolmodige var veldig flinke helt til middagen var fortært, da kom også maset om pakker og nisser.

Det var mere enn nok pakker så i 19 tiden begynte vi med det og Siri som har lært seg å lese i løpet av høsten skulle lese til & fra lappene.

Med litt hjelp fra pappa gikk dette veldig bra. Ble litt utolmodig på slutten så mor mått trå til litt.

Årets julegaver ble vell motatt av store og små.

Så til alle sammen der ute som vi har fått juleaver av:

TUSEN TAKK for de flotte gavene.

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.