Besøkende
Vi har 29 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienDet daglige

Pepperkakehus.

 

Da er det på tide å leke byggmester igjen.

Men i år kjøpte jeg pepperkakehus og kirke på kiwi så barna kunne pynte de selv. Ble litt krangling om hvem som skulle pynte hva, men det ordnet hu mor opp i ganske fort.

Satte frem litt pynt og blandet til litt frosting. Så var barna fort i gang med pyntingen.

To barn som koser seg med pynting, selv om en del gikk inn i munnen så ble det nok pynt til husene.

juleforberedelser_del2_2012_002-700

En stolt byggmester som beundrer sitt verk.

Og slik ble resultatet.

Sist oppdatert (fredag 04. januar 2013 08:32)

 

1 advent.

 

Så er vi i desmeber og første søndagen i advent er nå nesten over allerede. Utrolig fort denne tiden går nå. Er ikke mange månedene siden jeg satt og hadde så god tid mot julen for jeg skulle lage tidng selv og virkelig kose meg med førjulspyssel.

Men nå sitter jeg her og desember er her og jeg har ikke gjort noen ting nesten. Julegavene som jeg pleier å være ferdig med til nå her jeg ikke begynt på en gang. Og jeg som pleier å ordne og styre til advent, men i år ble advents pynten satt opp på søndags morgen den 1 advent. Ja, ja jul blir det alikevell, men nå skal jeg ta meg sammen og nyte tiden fremover.

Men slik ser det ut i bilder her i huset:

Julestjerne i hvot og lilla passer fint i adventstiden, da jeg ikke liker å pynte med julenisser og så mye rødt i denne flotte tiden vi er i nå.

Her har jeg lagt litt "snø" og satt inn ett reinsdyr og juletre i en osteklokke. Noe jeg syntes ble veldig koselig.

adventsgruppen under her har jeg satt satt sammen selv. Hadde ett stort fat som ble fyllt med lecakuler i bunn. Blomstene som er kjøpt på Plantasjen i denne omgangen ble plassert oppi med mose som jeg plukket når vi var på fjellet i høstferien. Den lilla og sorte pynten er noe jeg har tatt vare på fra tidligere år. Ble ganske fornøyd med denne gruppen.

Stemmningsbilde i mørket. Lykten til venstre er fra PartyLite.no en flott lykt hvor de snøfnuggene inni snurrer rundt av varmen som kommer fra telysene under.  Og den lilla julestjernen kommer fra plantasjen.

under her ser dere adventskalenderen til barna. Jeg hadde egentlig tenkt å ikke ha pakke kalender i år ettersom barna hadde fått hver sin andre store kalender, men mor klarte ikke å la være. I disse små pakkene er det litt godterier og litt juletrepynt fra Bohus.

Min nye adventsterne fra plantasjen. Angrer litt på at jeg ikke tok den som var ett hakk større, men denne ble ganske bra i det sore vinduet også. Kosleig er det med lys i vinduene i alle fall.

Litt jul snek det seg inn også. Trollhasselen henger på plass over kjøkkenbenken med litt ulik pynt i. Der pleier jeg å henge opp litt hva barna har laget i barnehagen og skolen. Men enn så lenge henger det en appelsin og ett par juletrær i sølv i den.

Ha en stårlende advent alle sammen. Nå skal det nytes fremover.

 

 

Høst kos.

 

Høsten er her og jeg koser meg masse. Høsten er min favoritt årstid for da kan man sitte inne uten å få dårlig sammvittighet for at man ikke er ute å ordner i hagen.

Tenner opp i ovnen,lager en kopp kakkao og kryper under teppet. Å høre på knittringen i ovnen og regnet ute er så beroligende.

Og det beste av alt man kan tenne opp masse stearinslys-te lys og votivlys med hærlige dufter.

Slik ser sjenken min ut om dagen:

En krysantinum i flotte høstfarger sammen med litt lys og andre høstfarger blir flott. Bildet viser en "mini symetri" fra PartyLite som er dekorert med litt høstløv og kongler. Lykten helt til høyre er også å få hos PartyLite. Her vises den med ett LED lys, men det følger med ett telystre.

Ute regner det og her i trollstien koser vi oss.

Ha en utrolig flott høstkveld alle sammen.

 

Hvor er arbeidslysten henner?

 

Om du har sett arbeidslyten min så vær så snill å send den tilbake til meg. Har enhel del å gjøre her hjemme, men kommer meg ikke så lett opp av soffan. Jeg får skylde på denne ferien som ahr vært.

 Kunne tenkt meg å gjøre om litt både ute og inne, men vet ikke hvor jeg skal begynne.Sitter å titter på ulike interiørblogger og får en hel del rare ideer, men.....så kom jeg ikke lenger.

Ute skulle jeg gjerne ha begynt å male verandaen, men det regner for mye så malingen kommer til å renne av med en gang. Og så var det denne FLOTTE uteplassen med puter, lykter og flotte planter. Jeg her mulighetene, men været setter en stopper for det også. Ikke noe morro å sy en hel del med flotte puter når jeg ikke kan ha du ute på daybedden min. Hagemøblene skulle vært pusset og malt for å ikke snakke om blomsterbeddene mine, de gror jo over av ugress.

Inne vill jeg gjøreom litt, men vet ikke hvordan jeg vill ha det. Skulle ønske jeg hadde en hel del penger så jeg kunne få det slik jeg vill. For selv om man finner på loppemarked og slikt så koster det å pusse det oppe har jeg merket.

NEI, skal jeg ta meg selv i nakken å få gjort noe eller skal jeg bare ta denne dagen med ro også?'

Dagen er ikke bare burde, burde....

 

 

 

BugRun 2012

 

Årets store happening for familien Korsvold er jo biltreffet på Mantorp bilpark

Fredags morgen kl 05.30 var det avgang. Barna sov i bilen ett lite stykke mens vi voksne satt å pratet litt. Etter ca 3 timer var det stopp i Kristinehavn for frokost på McDonalds. Barna spiset og lekte litt føre det var yttligere 2 1/2 time med bil.

Vell framme var begge ungen i hundre. Begge gledet seg masse til å treffe venner og se flotte biler. Emrik var helt frelst i WV busser og blobbe biler (bobbler).

Vi hadde med campingvognen noe vi var glade for ettersom værgudene ikke var helt på våres side i år heller.

Helgen bestod av:

Flotte & kule biler

Gode venner

Banekjøring

 

Så nå er der denne helgen over og det er ett helt år til neste gang. Da den 7-8-9 juni 2013. BugRun fyller da 30 år.

Vi syns nesta år....

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.