Besøkende
Vi har 2 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienHus & hage

Julebelysning

Da er hagen julepyntet til jul. Vi har satt opp ca 70 m med lys rundt omkring og mere kommer det til å bli neste år. Hadde tenkt å kjøpe mere på romjulsalget så vi har mere.

Det var ikke de beste bildene, men man får ett lite inntrykk av hvordan det er. Vi lyser opp ganske bra her i gata.

God Jul

Sist oppdatert (tirsdag 02. februar 2010 20:35)

 

Da har høsten tatt over hagnen min

Høsten er på full fart inn, men jeg hadde enda håpet på at blomstene jeg plantet i sommer ville holde ut til og med neste helg da vi skal ha dåp her hjemme. Men de dør en etter en nå, ogker ikke mer de stakkars blomstene mine

ÅS i morgen skal alle visne blomster som står i krukker opp og kastes og nye skal plantes. Hadde sett for med noe eføy med pynte kål i hver potte, så blir det høst tema på de og holder kanskje ett par mnd før vinnteren kommer.

Skal ta en tur på plantasjen i morgen og se hva de har fått inn. Noe må i alle fall gjøres med pottene jeg har ved inngangen og på hverandaen de har blitt så triste.

Får vell luke unna det vissne i bedda mine også så det ser noge lunde ut her.

Skal se om været blir bra i morgen for da blir det planting. Skal ta ett bilde og legge ut også.

Klemz

 

Trollstien by night

Hei.

Tok noen fine bilder av hagen min sent en kveld her. Satt ute til langt på natt når det var tropevarme her, nydelig var det

Første bildet er lysthuset og andre bildet er av verandaen som jeg da sitter å koser meg på. Hadde tent litt lys og slappet av.

Er ganske fornøyd med verandaen nå, gode møbler å sitte i. Nå skal vi bare få lagt om nytt gulv for det som er der begynner å bli ganske så slitt.

Håper på flere gode kvelder der i sommer.

 

Klemz

 

Nye møbler.

Var på Strengen fagmøbler i går å kjøpte nye hagemøbler til å ha i teltet i hagen. Vi fikk bord, 4 stoler og en parasoll for 2100 kr og da slang jeg på puter med det samme ettersom det var 1/2 pris på de også.

På kvelden mått vi jo prøve de så jeg hadde kjøpt inn grillmat til hele familien og vi koste oss ute i solen. møblene var helt ok og jeg er superfornøyd med uteplassen min. Skal nå bare få tak i noen store lykter til å ha der for sene kvelder og kos.

Har jo også kjøpt ett par sol stoler med krakker til for å ha på verandaen og det har blitt så kos der også. Så nå mangler det bare litt møbler i lysthuset mitt/våres.

Er så fornøyd med hagen min nå.

 

Hagemøbler.

Nå er det salg p hagemøbler mange steder og vi vill ha litt nytt ute i lyst huset våres.

 

Hadde kanskje tenkt litt Rottingham møbler så vi får en kose plass og kan ta ett glass vin i på kveldene.

 

Men nå er det bare å få sammen litt penger nå da så vi kan få tak i det. Er så unødvendig å vennte til våren da alt er dobbelt så dyrt som p åsalget nå. Så vill vi ha en ordentlig grillplass bak huset med en platting og telt over. Og så må vi jo ha litt nye møbler der og etterhvert. Men der behøver vi bare 3 stoler til og et ordentlig bord som kan man kan sitte å spise ved.

Grill fikk vi av mormoren min for noe uker siden.Så nå skal det bli ordning på hagen min også.

Sist oppdatert (tirsdag 02. februar 2010 12:21)

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.