Besøkende
Vi har 15 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienHus & hage

Fra kjedelig til fin.

Har ett par litt gammeldagse lamper hengende i gangen våres.

Har lenge hatt lyst på noe nytt, men ikke funnet hva jeg vil ha. Men en dag fant jeg ett innlegg på en FB side om hvordan man fornyer lampen sin.

Jeg gikk inn på Ebay og bestilte "krystaller" fikk de i posten en uke senere. Så da var det bare å sette i gang å klippe de opp i remser i den lengden jeg ønsket og henge de opp. Lampene hadde jeg malt hvite fra før.

Slik ble resultatet:

Jeg ble i alle fall kjempe fornøyd med resultatet.

 

Hagebilder

 

Våren har kommet for så å skli over i noe som kalles sommer.

Etter kalenderen så er det sommer, men den store varmen har ikke kommet enda.

Men hagen den blomstrer for fullt od det dufter så godt når man går rundt ute. Hagen gjenomgår en stor forandring i år.

Bak huset står det ett gjerde som har stått der i ca 15 år, de har gjenomgått ganske mye og har blitt litt ødelagte, så vi har valgt å kjøpe nye og male disse.

Her kommer ett føre og etter bilde:

Det blir en stor forandring. Vi får mere gressplen å klippe, men mindre hekk å holde styr på.

Ellers rundt i hagen blomstrer det som sagt en hel del nå:

Drivhuset med paprika planter til venstre og tomater til høyre. Rett frem har Jr i huset plantet ett gresskarfrø som han fikk på skolen. Til høsten skal klassen se hvem som får størst gresskar :-)

Her i beddet vokser det visst litt store sopper. Syntes disse var utrolig morsomme.

Litt i fra hagen våres enn så lenge denne sommeren.

Hvordan er det i din?

Ha en blomstrende sommer


 

Nabo krangel.

 

Nabokrangling angående busker, hekker og trær er noe vi hører om at skjer andre. Har vært en del debatt oppe på radio og aviser om voksne mennesker som krangler om busker og trær som står i veien, skygger for solen eller avgir mye løv. MEN dette er jo noe som skjer andre og ikke meg selv.

Syntes det er leit at naboer som er voksne mennesker ikke kan oppføre seg og ha en god dialog.

Men nå har det altså hendt her i lille Rakkestad også. Midt oppe i holøsåsen er det en nabo som ikke har klart og holde fingrenne av fatet. Han syntes att buskenne våres var alt for store og lurte på når vi skulle ta de ned. Klarte ikke spørre pent, men beordret oss for han fikk ikke nok sol inn i stua si.

Så mens vi var borte noen timer så tok han seg til rette og skam klippte buskene våre og julebelysningen helt ned. Når vi kom hjem ble vi jo mildt sagt rasende begge to og prøvde å konfrontere han. Men han skjønnte ikke allvoret og syntes det er blitt så pent og åpent. Prøvde å forklare han at man går ikke inn på andres tomt og bare klipper ned, men det var som å prate med ett barn som ikke kan si unskyld engang.

Vi har kontaktet politiet, men ikke fått noen respons fra de bortsett fra at en sa at det helt klart var en straffesak.

Hver dag det nå er sol og pent vær så drar di ut markiser og ned med perisenner og dette irriterer noe så grasialt for de ødela flere av buskene våres for å få nettopp mere lys inn....

Her kommer litt bilder på hvordan det har blitt. En stor syrin på 2,5 m og ett par jasmin busker på sammen høyde er helt skamklippte.

Tror aldri jeg har vært så sinna i hele mitt liv som denne dagen og nå flere uker siden så er jeg fortsatt lei meg for at voksne mennesker kan oppføre seg slik og att på til ikke klare å si unnskyld.

 

 

 

Gammle stoler blir som nye.

 

Jeg fikke en gammel spisestue etter min mormor i vinnter og den hadde jeg store planer for, men har ikke hatt orken på plass for å gjøre noe.

Men nå som våren har kommet og man kan være litt ute så tok jeg frem en stol og stoffet jeg kjøpte på Ikea her forleden.

Og vips så var jeg i gang med å trekke om stolen. Begynte med en så kommer resten etterhvert i løpet av påsken tenker jeg.

Men ser jo nå at stolene hadde vært penere hvite, men har ikke lysten til å pusse og male de nå.

Gleder meg til å få i ordning lysthuset så man kan ha noen fine sommerkvelder der igjen.

Sist oppdatert (onsdag 27. mars 2013 08:29)

 

Med finværet kommer kreativiteten frem.

 

Når solen titter frem og man begynner å rydde litt i kriker og kroker så finner man gamle ting man kan lage noe nytt av.

Som her fant jeg en gammel fotoramme som ikke blir brukt noe mere og stiftet fast noen tråer på baksiden og vips så har man oppheng for lange øredobber.

Må si at jeg fikk ideen av en bekjente på Facebook.

Og slik ble det ved siden av sengen min.

Ha en strålende kreativ Påske.

Sist oppdatert (onsdag 27. mars 2013 08:21)

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.