Besøkende
Vi har 7 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienBarna

Pynting av pepperkake hus.

Når pepperkake bakingen stod for tur ville Siri ha ei veninnde som skulle hjelpe til og i år ble det Mia.

De trykket ut pepperkaker fra ca 1 kg deig, så det ble en hel del pepperkaker i år som de fikk pynte med melig og nonstopp. Når pepperkakene var ferdige så pynntet de huset sammen. De fikk pynte en side hver seg noe de stor koste seg med.

Huset fikk stå i fre helt frem til nyttårsaften da Ida og Siri skulle få spise det og knuse det som Siri sa. Men det var en som kom i forkjøpet der. Patrik skulle nemmlig bare smake litt på godteriet som var "limt" fast og dermed gikk nesten hele huset i stykker.

Men Siri og Ida fikk knuse resten og spise det de orket.

Sist oppdatert (onsdag 03. februar 2010 12:12)

 

Barnas ønskeliste julen 2009

Da er det tid for denne listen igjen nå da. Så kan dere jo bare titte her inne enn og holde på og ringe hele tiden.

Siri Alexandra ønsker seg:

-Barbie dukker, my little ponny,utklednings klær (prinsesse gjerne),perle sett (smykker),møbler til dukkehuset (kjøkken bord,dusj, badekar,tepper, lamper,bilder,huskestativ,sandkasse,peis,bokhylle....),øredobber,ull tøy,gavekort på lekebutikker.

Der har dere noen ideer til henne og i klær så bruker hun nå str 110.

Emrik Andrè sin ønskeliste:

-Klær str 86, ull undertøy, alt som har med traktorer å gjøre, biler, duplo lego,cars tre pusslespill.

God julehandel alle sammen.

 

Halloween

Så har det vært Halloween og Siri ville så gjerne kle seg ut i år som "alle" andre barna. Hadde ikke tenkt å gjøre så mye ut av det i år, men så ble hun bett på party til naboen og måtte da kle seg ut.

Vi tok en tur på Nille og fannt ett kostyme til henne og så hadde vi litt annsikts sminke hjemme fra i fjord.

Så kom torsdagen hun hadde venntet så lenge på. Hun skulle ned til naboen og beste venninden sin Mia og feire Halloween. Vi kledde på henne og sminket henne opp, hun ble jo bare så stilig syntes nå jeg. Veldig skremmende og søt på sitt sett.

 

På lørdagen var egentlig den halloween så vi ba morfar og bestemor over på tacco og Siri pyntet litt med skremmende lys og innsekter. Utover på kvelden lurte Ronja på om Siri ville være med ut og gå "knask eller knep" noe hun ikke sa nei til. Vi satte på hele stasen igjen og sminket henne opp og så gikk hun ut i ca 1 time. Når hn kom hjem var hun frøsen, men overlykkelig over alt godteriet hun fikk. Så dette skulle hun gjøre mere. Så neste år har jeg lovet en liten halloween fest for henne og vennende hennes.

Happy Halloween alle sammen.

 

Barnehage start.

Så var sommerferien over og barna skulle nå begynne i barnehagen igjen. For Sir var det ikke så store forandringen for hun har jo gått der i 2 år allerede. Men hun ville ikke tilbake for hun vet at mamma fortsatt går hjemme. Men noen dager i uken syntes jeg er greit så jeg får søkt på noen jobber.

Første dag for Emrik ble litt for mye for han. Det begynte bra med lek og morro, men så begynte han og bli trøtt og sliten. Så vi skulle prøve å legge han, men det var jo ikke det letteste og få til da han ikke er vandt med o sove i vogn. Men de fik det nå til etter en liten stund og det har gått bedre og bedre for hver dag, men han sover ikke stort mye mer enn ca 1 time. Så du kan tro jeg har en sliten gutt når jeg kommer hjem.

Den andre dagen kunne jeg gå i fra en times tid og det gikk veldig bra og han sov til og med i vognen etter bare noen minutter, tommel opp for Gry. Dag tre leverte jeg begge barna og gikk nesten med en gang og henntet de etter noen timer og alt hadde gått kjempe bra.

Nå er vi inne på andre uken og det går fortsatt veldig bra, men ikke helt opptimalt ennå. Han vil nemlig ikke sove mer enn ca 1 time og ettersom han egentlig behøver ca 2-3 timer søvn midt på dagen så blir han fort grinette og trøtt igjen. For min del så virker det ikke som om han spiser noe serlig heller for han er utrolig sullten når han kommer hjem, men detter er helt sikkert noe som går seg til etterhvert som han blir litt tryggere på alt rundt seg.

Så vi får holde ut noen uker til med litt trøtt og sullten gutt noen dager/uker til, men han virker veldig glad for å få leke med litt barn i alle fall.

 

Ønskeliste fra Vidunderbarn

Denne dukken er det min datter ønsker seg mest av alt om dagen. Hun fikk en brosjyre om rubens barn her en dag og har bladd i den opp til flere ganger hver dag og peker ut at den og den og den ønsker hun seg.

Dukken fåes kjøpt på vidunderbarn.no

Litt om dokkene:

Cosmos-serien er inspirert av vår galakse, sol og torden, månen, skyene, planeter og stjerner. Ha det gøy med disse fantastiske kosmiske skapningene! Disse dukkene har veldig mykt og deilig hår som allikevel tåler å lugges en hel del.
Cosmos-dukkene er anbefalt også for spedbarn, og de er ca. 40 cm lange og veier rundt 550 gram. Dukkene tåler maskinvask, men klærne bør vaskes forsiktig for hånd. Blir du lei klærne som fulgte med går det å kjøpe ekstra sett med klær.

Mamma'n ønsker seg en ergo bæresele. Jeg har jo sydd en MeiTai, men kunne tenkt med og prøve noe ordentlig og bære med. Og en som er litt lettere for pappa'n og sette på seg også for han sliter veldig med alle stroppene på MT'en.

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.