Besøkende
Vi har 7 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienBarna

En kveld for oss selv.

I går kveld skulle jeg ut å jogge en tur og det fikk jeg etter mye og å menn. Siri slo seg helt vrang og bare skreik til jeg kom hjem. Hun var ordentlig lei seg og trodde jeg gikk i fra henne og ikke kom hjem mer.

Emrik bare lå og gråt og ville ikke sove, bæres eller vysjes. Så Bjørn fikk ikke laget middag til jeg kom hjem. Han hadde nok med barna de 40 min jeg var borte....Men det var godt med tid for meg selv.

Når jeg kom hjem igjen, tok jeg kveld stellet på Emrik og badet han. Tok med meg Siri i dusjen for å vaske håre, men det gikk ikke som jeg hadde tenkt. Hun hyl skreik og slo seg helt vrang. Skulle IKKKE vaske håret så etter en 1/2 time i dusjen med skrik tok jeg ordentlig tak i jentungen og vasket håret med makt.

Når kl nærmet seg 20 sovnet begge barna og det ble halt stille her. Vi fikk såist middag uten avbryt og sett en film uten skrik. Deilig var det egentlig, selv omjeg bare venntet på at en eller annen skulle våkne snart.

Siri sov helt til kl 09 og emrik fikk mat igjen ved 05.30 for så og sovne igjen. Vi stod opp kl 09 gode og utvilte til en ny og solrik dag.

Ha en fin dag.

Sist oppdatert (tirsdag 02. februar 2010 13:48)

 

Ut å leke?

Hadde tenkt å ta en tur på Vellhaven i dag med barna i dag, men nå begynner det å regne ute. Så Siri kommer til å bli grinete når det ikke blir noen tur snart. Men det er jo ikke noe koselig for min del å stå ute i regn å fryse, selv om hun ikke bryr seg noe om regn.

Vi får se senere om været blir bedre.

Sist oppdatert (tirsdag 02. februar 2010 13:49)

 

Trass, trass og atter trass

I dag begynte dagen med en raseriutbrudd uten like. Siri ble helt hysterisk når hun ikke fikk hoppe i sengen våres ettersom lille bror lå der og sov. Jeg tok henne ett ordentlig tak, men så fort jeg snudde ryggen til hoppet hun igjen og denne gangen hoppet hun PÅ lillebror.

Neste utbrudd hadde hun når vi var i butikken å handlet, hun skulle jo ha alt o gingen ting. Men jeg klarte å holde roen og få handlet litt og fått med med to barn ut i bilen igjen.

Det 3 utbruddet kom når vi skulle spise middag, men heldigvis hadde Bjørn kommet hjem og kunne hjelpe med. Hun ville ikke spise mat og hylte så jeg er sikker på at alle naboe hørte henne. Vi holdt på med middagsbordet i en times tid før hun roet seg ned og spite litt mat.

Så dette var den første dagen p åen 3 ukers sommerferie fra barnehagen. jeg gleder meg virkelig til de neste dagene som kommer. Håper vi får noen bra dager ogsåellers holder ikke jeg ut denne ferien.

 

En bra dag :-)

I dag har vi alle sammen hatt en bra dag. Siri har vært i barnehagen for siste gang føre sommerferien, nå er nemlig bhg stengt i 3 uker og vi skal kose oss her hjemme sammen.

Lille Emrik har stort sett sovet i dag, så nå skal det vel ikke bli lett å få lagt han til kvelden. Men han er jo ikke mer enn 2 mnd så han behøver mye søvn. Vi var ute å gikk en tur på formidagen og en tur hos morfar å spiste lunch.

På ettermiddagen når Siri hadde kommet hjem har vi pakket litt for i morgen skal vi på hytte tur i Rygge. Det skal bli morsomt, Siri prater ikke om noe annet i kveld.

Nå har Siri badet og er klar for sengen etter barnetv.

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.