Besøkende
Vi har 10 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienBarna

Om dåpen.

Søndag den 31 august var det dåp i Rakkestad kirke for Emrik Andrè.

Kl 10.30 bar det i vei til kirken, Emrik hadde fortsatt ikke sovet så jeg var ganske så spendt på hvordan denne dagen ville gå. Vell i kirken byttet vi til dåpskjolen og han ble bært av meg opp kirke gulvet til plassen våres.

Når det var våres tur til å døpes var han helt rolig og sa ingen ting. Han ville bare ikke ligge ned, men sitte opp for å se hele tiden. Resten av sermonien sovnet han og sov så søtt.

Vi fikk tatt noen bilder i kirken, men ikke så mange som jeg ville ha tatt.

Vell hjemme ble det full fart, jeg stresset vell egentlig litt for mye, men det var så mye som skulle gjøres føre maten kunne serveres. Kjøttet skulle opp i ulike boller og alt skulle ut på bordet. Mamma og oldemor var så flinke til å hjelpe med med alt. Jeg hadde ikke klart alt uten de to. Mange v gjestene hjalp til med å bære ut etter hvert som vi ble klare på kjøkkenet.

Grillingen gikk ganske så bra, til og med svigermor var imponert over hvor bra alt gikk. Det ble ganske mye mat igjen, men det delte jeg ut på de som ville ha med litt hjem.

Kakene var kjempe gode. Jeg må bare få takke mamma og ste-mor for kakebakingen deres innfor denne dagen. Nydlige kaker var det.

Etter all mat pakket jeg opp alle gavene Emrik fikk og det var mye fint der. Ikke så mye likt fikk vi heller, måtte bare bytte en traktor sparebøsse og det var alt.

Fikk tatt en del bilder av dåpsbarnet og familien på en krakk vi hadde satt opp bak i hagen. Kjempe fine bilder av venner og familien.

 

Jeg er kjempe fornlyd med denne dagen og jeg lærte meg ett og annet også når man skal ha nærmere 40 gjester hjemme i hagen.  Ble ganske sliten kan man si etter slike dager med forberedning føre og skjelveste dagen, men det er ikke så ofte jeg har slike events hjemme så det får jeg bare tåle.

 

TAkk for en kjempe fin dag alle sammen.

 

Dåpen vell overstått.

Da er dåpen vell overstått. Det har vært noen slitsomme dager både føre og etter den store dagen.

Emrik var kjempe snill i kirken og sov til og med litt. Vi fikk en del fine bilder også og om du vill se de kan du/dere sende en mail til meg eller Bjørn så skal dere få passordet til bilde siden min.

Er litt trøtt og sliten så jeg skriver om hele dagen i morgen.

 

Koz.

Sist oppdatert (onsdag 17. februar 2010 15:17)

 

Ny rekord

I dag har vi hatt en fin dag her hjemme. Emrik har ikke sovet så mye, men vært på kjempe godt humør fordet. Siri har vært i barnehagen, vi spiste frokost her hjemme og var der til kl 10.00.

Nå på kveldn fikk jeg begge barna i pyjamas til barnetv kl 18.00. Matet Emrik mens Siri så på Tv og Emrik sovnet til kl 18.30.

Kl 19.00 var det tid for siri og eventyr lesing og nå kl 19.30 sover hun.

Dette må være en rekord for min del og få begge barna i seng så tidelig uten krangling og mass.

 

Nyt tiden for Emrik kommer sikkert til å våknet etterhvert for mat igjen.

 

Koz

 

Prøvesmaking

Da er Emrik 3 1/2 mnd og jeg har kjøpt inn mais grøt så vi kan begynne med prøveporsjoner.

I dag tinet jeg en klump med mm og blandet ned litt grøt pulver,satte Emrik i babystolen sin og prøvde først med 1/2 barneskje grøt. Han smattet og kjente på denne rare konsistensen, men fant fort ut at han ville ha mere. Han fikk tilsammen 2 barneskjeer grøt i dag og ville fortsatt ha mere. Så det ser ut som vi har en liten matglad gutt.

Skal prøve igjen i morgen tankte jeg.

 

klemz

 

3 mnd kontroll på mini.

I dag var vi på kontroll på helsestasjonen. Emrik har blitt en stor gutt, veide nå 5,5kg og var 59 cm lang.

Vi fikk også vaksine, han skreklitt når han fikk den men nå i ettertid har han bare sovet. Skal snart vekke han igjen for å gi han litt mat. Han har også fått litt feber, så han sover så godt ute i vognen sin så.

Håper han sover godt til natten selv om han har sovet hele dagen. Nei nå sprenger puppene så han må nok få litt mat.

 

Prekæs....

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.