Besøkende
Vi har 6 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienBarna

Nå skjer det ting.

Nå begynner det å skje ting her i huset når det gjelder utvikkling fra Emrik sin side. I dag når han satt i gåstolen kom han seg fremover og han smilte fra øre til øre når han market hva som skjedde.

Etter en liten stund kom han frem til kjøkken skuffene og fant ut at de kan man dra ut og inn for å ikke prate om alt som lå i mamma`s skuffer. Så sleiver,visper og stekesapder lå ut over det hele. Men jeg kunne ikke noe annet enn å smile av han for han var virkelig på oppdagelsesferd på kjøkkenet i dag.

SÅ nå skal det sikkres rundt om kring her i huset ettersom han begynner å bli mobil.

 

klemz

 

Da var møblene solgt.

Siri sin seng, komode og nattbord som jeg la ut tilsalgs for ca 1 mnd siden ble i dag solgt til noen fra kolboten. Jeg fikk 1300 kr for det. Det var godt å bli kvitt det og få plass i garasjen igjen så jeg kan få inn bilen min der snart.

Så har vi kanskje lært til neste barneseng handel at vi skal kjøpe praktiskt i stede for fine saker. Men det får tiden vise.

 

Soving.

Endelig har jeg fått sove en hel natt og har nå egentlig muligheten til å sove lenge, men da klarer jeg ikke å sove lengre enn til 06. Men jeg har i alle fall sovet fra 22 til 06 og det var ganske så deilig. Jeg er jo vandt med å stå opp kl 03 for å mate Jr.

Så nå sitter jeg her og bare salpper av, alle de amdre sover og det er veldig deilig å ha denne tiden for seg selv på morgenen. Sitter å planlegger litt hva som skal skje i dag og håper jeg er ganske utvildt.

Skal på Basar med svigermor og ut i skogen å sammle inn kongler, mose og granbar.Det sakl jo bli kjempe fint vær i dag med sol og +9 grader. Så nå på gradestokken at det er 10 grader ute nå og kl er som sagt bare 06.30 på morgenen.

Ha en fin dag alle sammen for det skal vi ha.

 

Klemz

 

Tannlegen for første gang.

 

I går var Siri hos tannlegen for første gang. Hun var kjemmpe flink og gjorde hele tiden som tannlegen sa. Det morsomme var at med en gang vi ble ropt inn begynte hun å gape, jeg måtte flire litt av henne. Vi satt i stolen og tittet påalle tenner som hadde kommet. Det var ikke noe å bekymre seg for, alt var i tipp topp stand. Hun hadde vært flink til å pusse tenner og spiser nesten ikke godterier sa tannlegen (hehe, hun skulle ha visst bedre).

Når vi var ferdige fikk Siri en tannbørste + tannkrem og hun fikk velge seg to overaskelser ettersom hun var så flink til å gape.

NULL HULL ingen Karisu eller Baktus å se.

 

SÅ nå er det 1 år til neste besøk om ingen ting skjer da.

 

Ny seng på Siri.

Fant en anonnse på Finn.no i går, ringte på den bare 10 min etter at den ble lagt ut. Jippi jeg fikk sengen og for bare 400 kr. Det ble en Stompa cabin seng med uttrekkbar skrivepult.

Er ikke akkurat denne sengen, men en tilsvarende en som er litt enklere. Blir sikkert kjempe fint alikevell. Skal hennte den i morgen ettermiddag og så må jeg kjøpe madrass til sengen.

Nå gjenstår det bare å få solgt Siri sine møbler da. Er litt vemodig, for møblene til Siri er ikke mer en 1/2 år gammle og er jo litt fine der de står på rommet hennes. Men den sengen er ikke noe for meg å sove i den er jo bare 160 cm lang og så har hun ikke noe stes å sitte med malesakene sine.

Dette selges:

Så får vi se hvor mange dager det blir liggenses til salgs. Magefølelsen sier meg at det vill ta sin tid.Men vi får se hva tiden viser.

 

Sov søtt i sengen din Siri da det er sisste natten i den gammle sengen.

 

Klemz mamma

Sist oppdatert (tirsdag 02. februar 2010 14:18)

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.