Besøkende
Vi har 6 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienBarna

WOW, se hva jeg kan.

Nå er det nesten så Emrik krabber. Han drar seg opp på alle fire og gynger frem og tilbake. Men han har også kommet på at han kan åle seg fremover så nå må trappegrinden brukes. Han er veldig klåfingret også så duker og slike saker må bort, han bare ler av meg når jeg sier nei til han og bare forsetter.

Ikke nok med det, men han sitter selv også nå. Plutselig her omdagen kunne han sitte selv uten støtte.

Det skjer noe hver dag nå og han begynner å bli så stor den lille gutten min.

Gla i dæ

 

Syke barn + mann

I dag var Siri hjemme fra barnehagen ettersom hun hadde litt feber. HUn var ganske så pjusk i går kveld når hun la seg så hun sov inne hos meg i natt mens Bjørn sov i hennes seng.

I dag har ikke feberen vært så høy, men allmen tillstanden har ikke vært helt på topp, så jeg håper bare at hun har hatt sitt for denne gangen. Hun var i full fart nå i kveld så jeg lurer på om hun skal en kort tur i barnehagen i morgen for å være med på nissefesten.

Men i kveld har Emrik vært sutrette og jeg merket at han var litt varm så nå har han fått litt feber, men han sovnet godt til kvelden. Håper dagen i morgen blir litt mindre sutrette.

ha en god kveld.

 

Advents vandring.

I dag var Siri sin barnehage i Rakkestad kirke for en liten advents vandring. De skulle lære litt om jesus barnet, josef & Maria. Alle skulle kle seg ut litt så Siri ble en liten engel til slutt da.

Det var veldig koselig å få være med som forelder å se på. Mens jeg var der passet Britt-Linda på Emrik i åpen bhg. Hun var kjempe snill og jeg får ikke takket henne nok. Så en liten julehislen må jeg huske på der.

Ha en fin Adventstid alle sammen.

 

Klemz

 

Siri fikk en ny pakke

I dag kom det en ny bok pakke fra Go boken til Siri. Så i kveld blir det eventyr lesing på sengekanten igjen. Syntes det er en koselig tid vi har sammen. Så i dag ble det bok nr 6 som kom. Hun er helt med og har blitt kjempe flink til å telle å se på tallene. Nå kan hun telle helt opp til 15-16 utenb problem.

koz

 

Da kom snø`n

Endlig kom snø`n som vi har venntet på. Det begynte å snø i går kveld og det har snødd i dag. Så når Siri kom hjem fra barnehagen tok vi frem skiene som hun fikk i julegave i fjor for å prøve de.

Så da ble det å stå på ski for aller første gang. HUn syntes det var kjempe gøy, men det tok litt tid føre hun skjønnte att hun bare skulle gli fremover og ikke gå med å løfte skiene.smiley

Så det blir nok mere ute i morgen å stå på ski og ake litt. Må jo passe på når det endelig er snø ute.

Klemz

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.