Besøkende
Vi har 5 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienBarna

En dag i snø'n.

Nå har det kommet en del snø de sisste dagene. Midt ute på plenen var det 21 cm snø føre snøværet i går. Så vill nok tippe på at det er rundt 40 cm snø og brøytekantene er opp i mot 60 - 70 cm høye.

 

Bjørn var ute i 2-3 timer i går og måkte, men det var omtrent like mye snø igjen når han var ferdig ettersom det snødde så mye. I dag har det sluttet å snø og blitt kaldt, er nå -10 grader ute.

Men på dagen i dag var det helt perfekt å være ute å leke litt, men jeg har to barn som ikke liker å være ute i snø'n.

Ble tatt noen fine bilder da.

 

 

 

Da har forkjølelsen kommet i hus.

I går når jeg henntet Siri i barnehagen merket jeg på henne at hun var litt trøtt, men tenkte bare at hun var sliten etter en lang dag der. Når hun kom hjem sovnet hun på soffan uten at jeg klarte å vekke henne, tok sa tempen på henne og den var da på 38 grader.

hun la seg klokken 18 i går kveld helt slapp og utover kvelden gikk tempen opp til 39,8. Hun har fortsatt feber og ligger rett ut på soffan og ser på tegnefilmer. Hører nå på henne at hun blir forkjølet også, det merker jeg på meg selv også, har vondt i halsen oghar blitt snørrette.

God bedring til deg lille venn, håper det går fort over.

 

Babysvømming.

Vi går nå på kurs 2 på babysvømming i Østfoldbadet. For en uke siden tok vi undervannbilder og her er ett av de. Bildet er tatt av Dags foto.

Jeg er veldig fornøyd med bildet og det er litt morsomt å se hvordan han er under vann.

 

Lekegrind

Jeg fannt denne lakegrinnden på Finn.no og tenkte det skulle være kjekkt å ha til Emrik, så jeg kan snu ryggen til han i noen sekunder uten å være bekymmret for at han river ne noe.

Vi satte den opp og la guttungen oppi og han koste seg der den første gangen i alle fall, la flere av lekene hannes der også og han lå lenge å lekte uten å si ett pip. Så vi krysser fingrene for at dette blir en hitt.

 

Barnehage tid igjen.

I dag startet barnehagen opp igjen etter en lang juleferie hjemme hos mamma. Når vi kom ned løp hun rett inn for å se hvem som var der, men kom fort tilbake igen når hun fikk se at mamma skulle gå. Hun var så lei seg og ville ikke at jeg skule gå fra henne og hun skrek så hjerteskjærende at jeg fikk helt vondt av henne. Men jeg vet jo at det går fort over igjen og at hun har godt av å være der.

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.