Besøkende
Vi har 6 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienBarna

Tid for bursdagsplanlegging.

Nå er April i annmarsj og det er da tid for bursdagsplanlegging. Siri skal ha bursdagsfest nå på lørdag for jenter i barnehagen. Vi har sendt ut innbydelser til de som skal komme, men ikke fått noen svar om det er noen som kommer. Litt dårlig gjort etter som jeg skrev i innbydelsen at jeg skulle ha svar innen den 28 mars. Er ikke lett å planlegge noen ting ettersom jeg ikke vet hvor mange som kommer.

Men Siri har i alle fall bestilt kake og det skulle bli ett prinsesse-slott som dette:

Så hu mor får bare prøve seg på å lage den også. har vært å handlet inn det jeg behøver til den så skal jeg prøve å bake den til fredag. Kommer til å ta bilde av det jeg lager og legge ut her.

Ellers syr jeg fiskedam som de skal få fiske opp hver sin godte pose fra.Kommer til å legge ut bilde av den også.

 

Tøybleier

Da endelig har jeg fått bestilt litt tøybleier til Emrik. Jeg har hatt to stk FuzzyBunz bleier som jeg har prøvd og syntes det var helt topp. Tok sin tid føre jeg klarte å bestemme meg, men nå vill jeg kjøre på slike.

Så i dag bestilte jeg for 1600 kr fra Bleieboden.no. Det ble totalt 8 bleier denne gangen + en bleiepose.

 

 

Den tilvenstre er Happy Heiny's SillyMonky og den til høyre er BumGenius' Rabbit. + att jeg bestillte en pakke 'a 6 bleier fra FuzzyBunz.

Så nå vennter jeg bare på at de skal komme i posten til uken. Gleder meg til å få de hjem og kunne bruke de.

Camilla

 

Ny bilstol til barna.

Da har både Siri og Emrik fått nye bilstoler. Vi kjøpte ett nytt Brio Caro til Siri, det kjøpte vi på Babyproffsen i sverige for 650 kr. Det var en enkel pute med rygg og nakkestøtte på. Er fra 15 kg og opp, har koppeholder på hver side av stolen og hun bruker vanlig bilbelte.

Emrik fikk overta gammle stolen etter Siri. En Brio Zento som nå står bakovervendt, men som også kan has begge veier. Han har ikke prøve sitti det ennå, men første turen kommer en dag. Det er liksom ett nytt steg i utvikklingen, han har liksom blitt en stor gutt når han ska ha en slik bilstol. Så nå skal Graco stolen selges med base og vogn.

 

 

Zento er i grå og sort og Caro er i brun og sort akkurat som på bildene.

Sist oppdatert (onsdag 03. februar 2010 08:59)

 

Ikke lett med to syke barn

Emrik er nå inne på dag 3 med feber og lett diare (unnskyld for detaljer). I dag har egentlig vært den værste dagen. Han har hatt høy feber, mye suttring og 3 bleier som har rendt over. Ble litt usikker på ettermiddagen på hva jeg skulle gjøre, om jeg skulle reise til legen eller ikke. Men ble enig med hun på legevakten at vi vennter litt til ettersom han har tissebleier og får i seg litt å drikke.

Når jeg trodde at han endelig hadde roet seg ned og sovnet så begynnte Siri . Hun klaget på vondt i magen i en liten periode, men roet seg ned når hun fikk sitte på fanget mitt. HUn begynte å klage litt, men jeg trodde hun bare var sulten. Men det tok ikke lang tid før hun kastet opp utover det hele. i det jeg prøver å få henne ut på badet begynner Emrik å skrike der han ligger i sengen sin. Jeg viste ikke mine arme råd hva jeg skulle gjøre. Skulle jeg vaske opp etter Siri, passe på henne der hun henger over do skålen eller plukke opp Han som skriker (som ikke skal skrike da han blir for varm av det nå når han har feber).

Jeg ringte da Bjørn i all min fortvilelse og lurte på om han kunne komme hjem fra jobb, noe som ikke var så lett. Så han ringte da sin mor som kom i full fart opp og hjalp meg litt med barna.

Nå etter ett par timer sover begge to igjen, Siri har kastet opp ett par ganger til nå, men virker som det har roet seg ned nå. Håper natten ikke blir så lang så jeg føler på meg at den kan bli.

 

Ønsker dere begge sjarmtroll riktig god bedring, hilsen mamma.

 

Se hva jeg har lært.

Emrik har nemlig blitt stor gutt og begynnt å reise seg opp først i sprinkelsengen, men nå etterhvert som dagene går reiser han seg opp etter alt han ser.

Her Har han reist seg opp etter trappegrinna og titter ned på katten Sylvester.

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.