Besøkende
Vi har 11 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienBarna

2 barn som kjører cross.

 

Da har vi plutselig to barn som vill begynne å kjøre cross.

Etter første gangen til Jr så har dattera våres også mast litt på at hun også vill prøve. Så vi tok med begge barna ut etter avtale og lånte utstyr og sykkler av Borg Mc til begge barna.

Det gikk kjempe bra denne gangen også. Jr tok det med en gang og dro avgårde og Siri fikk en intro om hvordan brems, gir og gass fungerer og fikk det til med en gang og dro avgårde hun også. Av alle indretter vi har prøvd oss igjenom har jeg aldrig sett henne med ett så stort smil noen gang.

Så slik så det ut:

Vi var på Rudskogen i 2 timer og kjørte på barnabanen da ingen andre var å kjørte så var det fint å få prøve seg på banen helt alene.


Begge barna smilte og var kjempe fornøyde og med små pauser innimellom noe som vi nesten ikke hadde tid til gikk kvelden alt for fort.

Så tusen takk til Borg MC som har tatt oss nybegynnere i mot og vært så snille å lånt oss utstyr og sykkler. Nå er lisenser tegnet og utstyr kjøpt inn. Vi mangler bare cross sykklene selv nå, men de kommer etterhvert de også.

Er det andre der ute som kunne tenkt seg å prøve er det bare å ta kontakt med noen i fra klubben så lar alt seg gjøre;-)

Sist oppdatert (søndag 01. juni 2014 16:48)

 

Kidz Cup/håndball cup

 

I helgen var siri mor på håndball cup for første gang. Hun begynte på håndball rett etter jul og har hatt 3 treninger.

De hadde 3 kamper, men Siri fikk være med på en ekstra kamp og var stor fornøyd. De vant to kamper og tapte to. Men det handler ikke om å vinne, men å ha det morro og det hadde Siri.

Men etter 2x 15 minvar hun utslitt når hun fikk medaljen sin.

Her følger litt bilder:

Camilla.

 

Dobbel bursdagsfeiring.

 

Lørdag den 13 april bestemt jeg meg for  å feire Emrik sin 5 års dag og Siri sin 8 års dag.

3 dager føre var det baking, baking og atter baking som var på planen. Det ble to langpanner sjokoladekaker, to skåler med gele, 80 pizzasnurrer, 60 muffins og en ostekake.

Lørdagen kom og vi begynte dagen kl 10.00 med å dekke border innfor Emrik sitt selskap som begynte kl 11.00. Han hadde valgt å ha Spidermann bursdag. og slik ble bordene pyntet.

Tror Jr var kjempe fornøyd med bursdagen sin og alle pakkene han fikk. De var totalt 9 gutter på 5 år og lydnivå var også deretter kan jeg si.

Så når den bursdagen var over kl 13.30 så var det bare å rydde av bordene og dekke på med nytt.

Og nå var det Monster High som stod for tur. Bursdagen til Siri begynte kl 14.00 og de ble totalt 15 barn på 8-9 år. Støynivå var noe roligere der. Slik ble border pyntet og kakene:

Lys beholder fra PartyLite kan brukes til så mye. Her har dattera valgt å putte oppi noen Petshop leker ettersom Monsterhigh dukkene ikke fikk plass.

Bordet ble pyntet med duker, servetter, kopper og tallerkener med Monster Hig på etter Siri sitt eget ønske. Kaken var hun med på å pynte selv. Hun ville ha marsipan, men ingen andre barn spiser det så vi valgte å ta sjokoladekake med marsipanroser og hodeskalle på toppen.

De spiste pizzasnurrer som mat og sjokoladekake, gele og muffins til desert. Alt gikk kjempe fint der også.

Bursdagen sluttet kl 16.30 og kl 17.00 var det på'n igjen med voksne. Da kom tanter, onkeler, søskenbarn, besteforeldre og mange andre. Vi spiste gryterett med foccatcia og salat. Min pappa hadde laget noen karbonadesmørbrød som vi hadde ved siden av for de som ikke ville ha gryte. Avsluttet det hele med kaker og kaffe.

Både jeg, mannen og barna var fornøyde med dagen. Det gikk kjempe fint og noe jeg kommer til å gjøre igjen ettersom de har bursdag så tett på hverandre.

Tusen takk for hjelpen jeg fikk og for gavene barna fikk.

 

 

7 års dagen til Siri.

Da er det allerede blitt 7 år siden "lille" Siri kom til verden. Den 5 april feiret vi bursdagen til skolejenta våres.

Hun ble vekket med en pannekake stabbel med lys på og pakke fra lillebror. Gaven fra mamma, pappa, morfar og bestemor var nemlig en sykkel som hun fikk for 3 uker siden.

Jenta var i alle fall fornøyd med dagen selv om hun ikke fikk så mange pakker som hun hadde drømt om.

Bursdag med jentene fra klassen hennes ble feiret lørdagen føre påske. Der ble det servert taco med etterfulgt av muffins og sjokoladekake.

Gratulerer med dagen store prinsessen min.

 

Go gutten min.

 

Go gutten våres somblir 4 år i mai begynner å bli så stor nå.

Har sterke og egne meninger, vi er vell inne i en periode som blir kalt trassalderen, men hva jeg har erfart på min datter så er det en periode somikke går over på en laaang stund.

Altså gutten våres har fått opp øyne for babyer så han har funnet fram storesøster sin dukke, stellebord og klær. Han bærer rundt på denne babyen som den skal være levende og det er jo greit at gutter leker med duker, eller hva syntes dere andre?

For oss er det greit, men her om dagen fikk han se neglelakken min  og skulle ha  på det. Jeg syntes det var helt uskyldig og tok det på.

Så kom klokken og jeg tenkte supert, for da er han jo moden for å kankje begynne med litt klokke læring.

Men så til slutt kom mammas lille håndveske over skulderen og jeg holdt på å le meg i hjel der han stod å poserte på stuegulvet.

Mor løper å tar frem kameraet og fikk tatt noen bilder av våres litt tvilsomme sønn hehe.

  

 

 

 

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.