Besøkende
Vi har 9 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienFamilien

Feiret lille julaften

I går feiret vi lille julaften sammen med pappa, Elbjørg, Kenneth & Caroline. Jeg hadde laget julekolt-bord som vi koste oss med, alle ble mette i alle fall.

Siri fikk noen av julegavene sine av morfar og de så det ikke ble alt for mange i dag. Hun var helt i hundre her hun pakket ut gavene. Var ikke lett å få henne i seng i går kveld.

I dag tidelig måtte jeg inn å vekke henne for at hun skulle ta en titt under juletre og pakke opp gaven sin. Her er det slik at mamma'n er mer nyskjerrig og ivrig enn barna når det er jul.

Siri fikk et fisher Price digitalkamera av "julenissen" og Emrik fikk Play to learn puzzlelekematte.

Så nå skal vi spise frokost, se på tegnefillmer og bare slappe av frem til vi skal opp til Oma å feire julaften en gang til.

GOD JUL ALLE SAMMEN.

 

Jul med din glede.

Da er julen innen rekkevidde og vi bare går å vennter på nissen om dagen. Julegaver og nesten all mat er i hus. Vi begynte ganske tidlig så at vi kan kose oss disse dagene føre julen.

 

Vi vill bare ønske alle en riktig god jul.

 

Velkommen Adrian.

I dag den 29 september 2008 kom lille Adrian til verden. Mads og Marit reiste til Fredrikstad kl 08 i dag tidelig og kl 15.05 kom han på det keiselige settet. Han ver ikke så liten da, 4400g.

Vi gleder oss til å treffe deg Adrian. Og gratulerer så mye M & M

 

Ferie.

Nå som regnet har kommet tilbake begynner vi ferien våres. Så det blir ikke så mye hytte tur og strand promenader på oss. Vi får finne på noe annet vi da, er jo så mange fine badeland rundt omkring.

Vi skal jo pusse opp yttergangen oxå så vi blir ferdig med den føre dåpen som er om 4 uker. Enn så lenge så har vi bare slappet av denne første dagen i ferien og det kommer vi til å gjøre mange dager føler jeg.

 

God sommerferie........

Sist oppdatert (tirsdag 02. februar 2010 13:03)

 

R.I.P svigerfar.

Ja, da kom den dagen vi egentlig har venntet på. Vi viste jo så godt at det ville skje i snar fremtid, men ikke alikevell ikke så fort. I går morges fikk vi den telefonen vi ikke ville ha, du hadde sovnet stille inn etter en lang natt.

Jeg er glad jeg var oppe hos deg dagen føre å sikk sagt hei og at jeg er glad i deg.Du så ikke så bra ut da og hadde det ikke så godt, men nå har du fått slippe.

Dagen i går gikk til å plalegge begravelsen, vi pratet og gråt litt om hverandre.Vi kom frem til hvordan det blir og om en uke får du komme på ditt sisste vilested. Vi kommer til å savne deg Besse.

Prøvde å forklare Siri hva som hadde hendt, men hun er jo ikke mer enn 3 år å skjønnte ikke så mye av hva vi sa. Så vi får ta det den dagen hun spør etter Besse'n sin.

Vi skal passe godt på Oma.Glad i deg.

Klemmer fra oss alle.

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.