Om andre ting

Bjørns ønskeliste

Julen 2014 er rett rund hjørnet og vi legger ut ønskene våres her.

- Gavekort Clas Ohlson.

- Gavekort på Mysen Caravan.

-Gavekort dressmann.

-cognac


 

Sist oppdatert (søndag 12. oktober 2014 18:52)

 

Bjørn på utdrikningslag.

Lørdag den 29 mai var det tid for onkel Frank sitt utdrikkningslag og Bjørn var med på det som fotograf. Den solfyllte dagen begynte kl 09.15 på Trømborg skole hvor de skulle møtes føre de skulle til Frank.

Kl 10.00 møtte 10 stk kællar opp utenfor hos brudgommen for å overaske han. Det var meningen at Frank skulle gjøre en jobb for en kammerat, så han var klar for avreise når de møtte opp.  Derifra reiste hele den gjengen til Mysen Putball - og Paintballpark for å "leke" litt krig. De fleste var med, men noen feiga ut og lekte fotograf og tittet på.

 Etter ca ett par timer hadde de fleste fått nok av blåmerker og kuttsår for dagen og avsluttet med litt roligere leker på dette stedet, tok noen øl føre turen bar videre inn til Mysen by'n. Det ble tid for litt mat, for det er ikke bra å drikke for mye på tom mage. Go Biten ble stedet for litt mat og prat + litt øl.  Litt "lek og tull"  i parken som innvolverte Frank og skateboard, noe som tydligvis gikk bra. Ett regne og tordenvær kom og ødela litt av morro'a så hele gjengen trakk seg inn i Mørstasenteret for å høre på Frank sin høytlesning. Han leste til og med ett lite værs og sjarmerte noen gammle damer på veien ut.

Gjengen har fått nok av tull og tøys og drar seg litt tilbake for mat og øldrikking ute i skogen i Trømborg. Det ble hamburgere, øl & prat som gjaldt der føre turen gikk videre ut på kvelden. Men der i Trømborg skogen tok kvelden slutt for Bjørn og han ble henntet. 

Alle bildene ligger ute på:  frank.korsvold.no

 

 

Sist oppdatert (søndag 30. mai 2010 21:20)

 

Test av video

Dim lights

Sist oppdatert (mandag 26. april 2010 15:39)

 

Ny uke nye muligheter

Etter som vi nå har en "felles" blogg side så er det fritt frem og blogge i vei, kommer jo til å bli endel oftere at vi oppdatere nå som vi har den samme siden. Som sagt er det en ny uke. Kjørte barna til BHG i dag tidlig kl 8:00, og hjem å slappe av litt før jobb. Jobber som vanlig kveld på mandager.

Ellers har Camilla og jeg kjøpt biletter til "Dagfinn Lyngbø - Evolution", det gleder jeg meg til. Kan kanskje bli litt trøtt dagen derpå for det er osndag 24/2 kl 21:00, men det går sikkert fint. Camilla jobber også den uken.

Har liksom masse en vill skrive men når man vell begynner så husker man ingen ting...

 

 

 

Siste tiden

Har vært en stund siden jeg skrev her nå så det er vell bra med en oppsummering,

uken føre ferien hente det ikke så mye, jobbet stortsett, i ferien så var vi litt på hytta, var stort sett regn der, fikk shoppa litt det var vell det eneste vettige tror jeg, var en tur og bada i askim med siri og emrik, og de stor koste seg, bytta dekk på bilen igjen til noen aningen bedre da de første jeg fikk var urunde...;)

siste uka i ferien så hadde vi besøk fra sverige av malin og ida, koselig.....

høres

/bjørn

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.