Familien

Liten oppsummering

Da er det te lys partyet avklart, selv merket jeg ikke mye av det da jeg jobbet kveld og kom hjem omtrent når de var klare. Siri var oppe og hun mistet den første tanna si. Så i natt var tannfen der og hun fikk en liten slant. Snakker om stolt jente, og så kry hun var når hun kom til barne hagen.

Var også på OBS og handlet inn cola og grandis, var super tibud som vi ikke gå glipp av. ellers så skjer det ikke så mye.

Vi skal som nevnt tidligere på Dagfinn lyngbø i morra kl 21. Det gleder jeg meg til iaf.

 

 

Sist oppdatert (tirsdag 23. februar 2010 21:28)

 

Ute i solen

Da var enda en helg avklart, lørdag så var jeg og emrik en tur til svine sund og kjøpte morsdags presang og litt annet. Fikkt tak i ett Wii balanse brett, som hun ønsker seg. Samtidig så var Camilla og Siri på trening til åpning av hallen som startet kl 15. Vell i hallen så vi på Siri og annen underholdning. Litt mer om vad som skjede i hallen kan Camilla skrive om, ligger foresten bilder fra dette i galleriet.

Søndag gikk rolig for seg, litt slitsome barn men eller bra. Vi måket fram verandaen og koste oss litt der. Her sitter emrik og koser seg i solen, siri var ikke tilstede da bildet blei tatt.

Sist oppdatert (onsdag 21. april 2010 20:50)

 

Begravelse

Har ikke orket å skrive så mye enda, men tar litt nå...

Begravelsen den 17/7 gikk egentlig veldig greit allt gikk som det skulle.

R.I.P.

mvh

/bjorn

 

Pappa

Det er litt trist å skrive dette men det er jo slikt som skjer før eller seinere for alle, etter lengre tids sykdom så døde pappa, han døde ca 06:15 onsdag morgen 9/6-2008.

Har mer eller mindre vært forbered på det, men det kommer liksom som en overaskelse fordet liksom.

mvh

/bjorn

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.