Bilene

Litt fix før EU kontroll

Da er tiden inne for at bilen min skal inn på EU kontroll igjen. Og for å få det til så må bremsene fremme fixes. Kjøpte derfor nye Brembo skiver og klosser. Så nå er disse montert. Så foresten at skivene hadde nok tålt noen runder til, men klossene var greit å få bytta da disse hadde begynnt å slit på metallet bak "klossen". Godt brukt med andre ord. Måtte jo fixe litt på bremse caliperene også så det blei handlet inn lakk som tåler høy temp. Resultatet ser dere nedenfor, nye skiver og "nye" røde calipere.

Sist oppdatert (onsdag 21. april 2010 20:18)

 

Fix og rep.

Vi har jo gamle biler våde Camilla og jeg men (bank i bordet) så funker de veldig bra. Men her om dagen så var det litt stopp igjen for Camilla sin del. Hun var på vei til barnehagen og skulle til å sette på lysene da døde bilen helt. Viste seg at det ikke var noe strøm på batteriet, heller ikke noe lading. Så da var det bare å få tak på en bytte dynamo. Monterne denne i går. Jeg var på jobb så tommy hjalp meg med å demontere den slik at jeg viste vilken jeg skulle kjøpe da det var en 70A og 90A variant. Vi fant ut at det var en 70A variant så da blei den en slik en, så vi fikk montert den i går så nå er kjerra kjør bar igjen. Oppdaget også at Camilla har kjørt borti en brøyte kant eller noe for hun har ødelagt fronten spoilern nedrest også, men det er slikt som skjer. Skal se vad vi kan finne på for å fixe den.

 

Morsomme bil bilder

Har noen morsomme bil bilder å dele med meg, har jo samlet litt og det finns mye morro. Har lagt opp ett galleri for dette på bilde siden så det er bare å gå inn og le.

her er i alle fall en liten smake bit:

 

Sist oppdatert (onsdag 21. april 2010 20:49)

 

Oppgraderinger på bilen

Var ute og kjørte litt i dag og oppdaget at bremsene kan oppgraderes litt, var ikke vanskelig å få dem varme og dermed miste i prinsipp bremsene, har fundert på om det fins noen "større" moderne som man kanskje kan bytte til?

har også fundert på vad man kan gjøre motor messig med bilen, liker faktisk den 2,3 motorn som sitter i, den går fint den, men det kunne kanske vært litte mere fres iden, turbo koster sjorta så det skipper jeg, men jeg har fundert på om en 2,3 16v top passer rett over, det hadde vært kult, da får man 185 hk sånn hux flux og det hadde gjort seg godt tror jeg....vi får se, time will show...

mvh

/bjorn

 

Ferdig

Da er bilen hel igjen, eller iaf så hel den kan bli når jeg meker, er en lite knekk på kanalen venstre side bak, man ser den når man åpner bakdøra, men den er så liten att den kan få bli.

har litt planer om å senken litt men det får vi ta litt seinere, leter iaf fjører nå.

får kanskje ta noen bilder av den så att jeg kan bytte ut banneret over .....med rett bil mener jeg...;)

mvh

/bjorn

 
Flere artikler …
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.