Video av Emrik på gravemaskin.

Dim lights

 

En hjelpende hånd.

Nå er våren og pen-været her og da vill Jr som regel bare være ute. Han kunne gjerne ha vært ute i 24 timer kan det virke som. Og når han er ute så må ho mor som regel være ute også og passe på "tassen" att han ikke stikker av, så da passer jeg som regel på å gjøre litt hagearbeid som å rake plenen og blomsterbedda og det har jo "tassen" også fått meg seg at jeg gjør.

Han kunne ikke være noe dårligere enn mamma og henntet raken sin og stellte seg mitt i blomsterbeddet og rakte i vei. Så der forsvant litt løker og andre blomster som skulle ha kommet opp. Mor var ikke så veldig gald, tok gutten ut av beddet og sa "Nei, Nei, Nei, må ikke gjøre slikt".

Litt etter står ho mor å raker igjen og "tassen" gjør likedant. Er ikke så lett å skjønne at man ikke skal rake blomster men alt det andre som ligger rundt. Han ville jo bare hjelpe til litt så mamma ikke blir så sliten.

  

Sist oppdatert (mandag 26. april 2010 09:19)

 

Vokser opp med den gule boksen.

 

    

Reklamen sier at mange barn vokser opp med den gule boksen og det gjør absolut våres sønn Emrik. Han elsker leverpostei, men ikke hvem som helst. Det må være den gule boksen, og som man ser på bildet kan det spises med skje.

 

 

Sist oppdatert (torsdag 22. april 2010 09:29)

 

Emrik

Emrik Andrè er mitt navn. Jeg ble født ved Fredrikstad sykehus på avdeling B3 tirsdag 6 mai 2008.

Navnet fikk jeg etter at pappa fant det i en navnebok for 3 år siden. Navnet er Gotisk og det er 15 menn i Norge som har det som fornavn.

 Jeg er en glad og snill gutt som vokser og blir stor.  

Sist oppdatert (torsdag 21. januar 2010 12:01)