Besøkende
Vi har 16 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienSelvstendig næringsdrivende

 

Slik begynte år 2016 for min del. Ett år jeg trodde skulle bli kjempe bra etter som jeg hadde fått fast  jobb i 100% stilling og ansvaret for kantina på Glava og USA ferien var bestilt.

Men slik skulle det ikke bli. En dag i januar skulle jeg og sjefen min ha ett møte med Glava med noe jeg trodde var å sette opp prisene. Men utfallet ble at min sjef sa opp kontrakta med Glava og ikke ønsket å drive videre drift. Det betydde jo da at jeg ville miste jobben min også. Han hadde ikke plass til meg videre i de to andre kantinene sine.

Jeg ble utrolig lei meg og havnet ganske langt ned. Jeg var ikke klar for å gå på NAV og ikke klar for en ny jobb med andre arbeidstider. For de arbeidstidene jeg har nå er jeg så utrolig glad for i dagens samfunn. Jeg jobber mandag ti fredag 06.30 - 14.30. Så jeg har tid til familie, trening og barnas treninger. Ja, jeg vet jeg er heldig der.

Så etter noen dager tenking og regning gikk jeg ned på kontoret til personalsjefen på Glava og pratet med henne. Jeg ønsket å være der jeg er i dag enten om jeg tok over videre drift eller om det kom inn noen andre jeg kunne jobbe for. Jeg skrev en "søknad" å å ta over kantinedriften og bli min egen herre. Noe de skulle vurdere.

Dagene gikk over i uker og de hadde tatt kontakt med andre kantine bedrifter som kom og tittet og la inn prisforslag.

Jeg har sovet dårlig og hatt mye rare tanker i denne perioden. Jeg trives jo så forbanna godt i den kantina og med alle som jobber på Glava. Jeg vill IKKE miste jobben min.

Jeg ble kaldt inn til ett nytt møte med personalsjefen og noen arbeidere. Vi hadde en hyggelig prat og kom til enighet om mye den timen.

Jeg måtte vente enda flere uker på noe svar. Kjente att håpet forsvant mer og mer som dagene gikk.

MEN så fredag 1 april fikk jeg ett jobbtilbud av min nåværende sjef. Han ønsket å ha meg med videre i teamet sitt. Jeg ble selvfølgelig glad for da hat jeg jobb videre (en stund til i alle fall).

Men også samme dag kommer personalsjefen fra Glava opp til meg med veldig gode nyheter. Det hadde vært enstemming rundt om i fabrikken at jeg skal ta over. Fagforeningen i Glava ønsket også videre kantinedrift av meg.

Jeg føler meg veldig velkommen og gleder meg til å drive videre,

Så nå er tiden inne for å stå på egne bein og bli selvstendig næringsdrivende.

Jeg leser meg opp på de små tingen jeg ikke kan. Og har nå søkt om org.nr fra Brønnøysundsregistrett, noe jeg fikk i går.

Til uken skal det skrives kontrakt.

Må si at jeg gleder meg masse til å prøve dette, men det er utrolig spennende også. jeg må prøve å komme opp med mitt eget konsept og ikke gjøre ting på gammel vane.

Så fra 1 august er kantinen min.......

 

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.