Besøkende
Vi har 18 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienNabo krangel.

 

Nabokrangling angående busker, hekker og trær er noe vi hører om at skjer andre. Har vært en del debatt oppe på radio og aviser om voksne mennesker som krangler om busker og trær som står i veien, skygger for solen eller avgir mye løv. MEN dette er jo noe som skjer andre og ikke meg selv.

Syntes det er leit at naboer som er voksne mennesker ikke kan oppføre seg og ha en god dialog.

Men nå har det altså hendt her i lille Rakkestad også. Midt oppe i holøsåsen er det en nabo som ikke har klart og holde fingrenne av fatet. Han syntes att buskenne våres var alt for store og lurte på når vi skulle ta de ned. Klarte ikke spørre pent, men beordret oss for han fikk ikke nok sol inn i stua si.

Så mens vi var borte noen timer så tok han seg til rette og skam klippte buskene våre og julebelysningen helt ned. Når vi kom hjem ble vi jo mildt sagt rasende begge to og prøvde å konfrontere han. Men han skjønnte ikke allvoret og syntes det er blitt så pent og åpent. Prøvde å forklare han at man går ikke inn på andres tomt og bare klipper ned, men det var som å prate med ett barn som ikke kan si unskyld engang.

Vi har kontaktet politiet, men ikke fått noen respons fra de bortsett fra at en sa at det helt klart var en straffesak.

Hver dag det nå er sol og pent vær så drar di ut markiser og ned med perisenner og dette irriterer noe så grasialt for de ødela flere av buskene våres for å få nettopp mere lys inn....

Her kommer litt bilder på hvordan det har blitt. En stor syrin på 2,5 m og ett par jasmin busker på sammen høyde er helt skamklippte.

Tror aldri jeg har vært så sinna i hele mitt liv som denne dagen og nå flere uker siden så er jeg fortsatt lei meg for at voksne mennesker kan oppføre seg slik og att på til ikke klare å si unnskyld.

 

 

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.