Besøkende
Vi har 6 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familien2 barn som kjører cross.

 

Da har vi plutselig to barn som vill begynne å kjøre cross.

Etter første gangen til Jr så har dattera våres også mast litt på at hun også vill prøve. Så vi tok med begge barna ut etter avtale og lånte utstyr og sykkler av Borg Mc til begge barna.

Det gikk kjempe bra denne gangen også. Jr tok det med en gang og dro avgårde og Siri fikk en intro om hvordan brems, gir og gass fungerer og fikk det til med en gang og dro avgårde hun også. Av alle indretter vi har prøvd oss igjenom har jeg aldrig sett henne med ett så stort smil noen gang.

Så slik så det ut:

Vi var på Rudskogen i 2 timer og kjørte på barnabanen da ingen andre var å kjørte så var det fint å få prøve seg på banen helt alene.


Begge barna smilte og var kjempe fornøyde og med små pauser innimellom noe som vi nesten ikke hadde tid til gikk kvelden alt for fort.

Så tusen takk til Borg MC som har tatt oss nybegynnere i mot og vært så snille å lånt oss utstyr og sykkler. Nå er lisenser tegnet og utstyr kjøpt inn. Vi mangler bare cross sykklene selv nå, men de kommer etterhvert de også.

Er det andre der ute som kunne tenkt seg å prøve er det bare å ta kontakt med noen i fra klubben så lar alt seg gjøre;-)

Sist oppdatert (søndag 01. juni 2014 16:48)

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.