Besøkende
Vi har 15 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienDobbel bursdagsfeiring.

 

Lørdag den 13 april bestemt jeg meg for  å feire Emrik sin 5 års dag og Siri sin 8 års dag.

3 dager føre var det baking, baking og atter baking som var på planen. Det ble to langpanner sjokoladekaker, to skåler med gele, 80 pizzasnurrer, 60 muffins og en ostekake.

Lørdagen kom og vi begynte dagen kl 10.00 med å dekke border innfor Emrik sitt selskap som begynte kl 11.00. Han hadde valgt å ha Spidermann bursdag. og slik ble bordene pyntet.

Tror Jr var kjempe fornøyd med bursdagen sin og alle pakkene han fikk. De var totalt 9 gutter på 5 år og lydnivå var også deretter kan jeg si.

Så når den bursdagen var over kl 13.30 så var det bare å rydde av bordene og dekke på med nytt.

Og nå var det Monster High som stod for tur. Bursdagen til Siri begynte kl 14.00 og de ble totalt 15 barn på 8-9 år. Støynivå var noe roligere der. Slik ble border pyntet og kakene:

Lys beholder fra PartyLite kan brukes til så mye. Her har dattera valgt å putte oppi noen Petshop leker ettersom Monsterhigh dukkene ikke fikk plass.

Bordet ble pyntet med duker, servetter, kopper og tallerkener med Monster Hig på etter Siri sitt eget ønske. Kaken var hun med på å pynte selv. Hun ville ha marsipan, men ingen andre barn spiser det så vi valgte å ta sjokoladekake med marsipanroser og hodeskalle på toppen.

De spiste pizzasnurrer som mat og sjokoladekake, gele og muffins til desert. Alt gikk kjempe fint der også.

Bursdagen sluttet kl 16.30 og kl 17.00 var det på'n igjen med voksne. Da kom tanter, onkeler, søskenbarn, besteforeldre og mange andre. Vi spiste gryterett med foccatcia og salat. Min pappa hadde laget noen karbonadesmørbrød som vi hadde ved siden av for de som ikke ville ha gryte. Avsluttet det hele med kaker og kaffe.

Både jeg, mannen og barna var fornøyde med dagen. Det gikk kjempe fint og noe jeg kommer til å gjøre igjen ettersom de har bursdag så tett på hverandre.

Tusen takk for hjelpen jeg fikk og for gavene barna fikk.

 

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.