Besøkende
Vi har 22 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienRoma i februar.

 

I annledning til mannens 40 års dag fikk vi penger til en liten weekend tur for kun mann & kone. Og turen gikk til Roma i Italia fra torsdag til søndag i februar.

Vi fløy med Norwegian og det gikk utrolig smidig og greit. Mellomlandet i København ett par timer, men da fikk vi en bedre frokost føre turen gikk til Roma.

Hotellet lå mitt i innerbyen og het Eurostars International Palace og er ett 4 stjernes hotell. Hotellet var helt ok, men det var kun beliggenheten som var helt topp. Resten var så der, men neste gang vill jeg prøve noe annet.

Vi var fremme på hotellet rundt 15 tiden etter at en formell 1 fører hadde kjørt oss inn til by'n fra flyplassen. JA, italienerene kjører som om alle skulle være formell 1 førere, det går fort på retten som i svingene. Ha på beltet og hold fast.

Fant ut at vi skulle gå en liten tur på ettermiddagen og finne ett sted å spise, men havnet ned til Coloseum og gikk rundt den et par ganger føre vi fannt inngangen som var stengt for dagen. Men fikk se utrolig mye av den da og alt rund. Spiste på ett lite sted og da ble det pizza ( hva ellers?).

 

Kvelden ble tidelig da vi hadde reist i ca 12 timer fra vi dro hjemmefra kl 03 om natten.

Fredagen var strålende sol og c +10 grader, men sur vind så det var litt småkjølig. Vi trasket avgårde på mogenen og fannt ett sted å spise frokost på i solen.

Vi gikk opp i noen trange flotte gater. Overalt hvor man tittet var det gammle flotte hus med de utoligste fontenene.

Vi kom til Den spanske trappen og fikk se den. Den er nok litt finere på sommeren med alle blomster og slikt, men nå har vi i alle fall sett den.

Her er vi på toppen av den spanske trappen (piazza di spagna)

 Videre fikk vi se at vi ikke var langt unna Santa Maria del Popolo hvor vi fikk en liten omvisning bak alteret.

 

Fortsettelse følger....

Sist oppdatert (lørdag 16. februar 2013 20:06)

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.