Besøkende
Vi har 8 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familien1 advent.

 

Så er vi i desmeber og første søndagen i advent er nå nesten over allerede. Utrolig fort denne tiden går nå. Er ikke mange månedene siden jeg satt og hadde så god tid mot julen for jeg skulle lage tidng selv og virkelig kose meg med førjulspyssel.

Men nå sitter jeg her og desember er her og jeg har ikke gjort noen ting nesten. Julegavene som jeg pleier å være ferdig med til nå her jeg ikke begynt på en gang. Og jeg som pleier å ordne og styre til advent, men i år ble advents pynten satt opp på søndags morgen den 1 advent. Ja, ja jul blir det alikevell, men nå skal jeg ta meg sammen og nyte tiden fremover.

Men slik ser det ut i bilder her i huset:

Julestjerne i hvot og lilla passer fint i adventstiden, da jeg ikke liker å pynte med julenisser og så mye rødt i denne flotte tiden vi er i nå.

Her har jeg lagt litt "snø" og satt inn ett reinsdyr og juletre i en osteklokke. Noe jeg syntes ble veldig koselig.

adventsgruppen under her har jeg satt satt sammen selv. Hadde ett stort fat som ble fyllt med lecakuler i bunn. Blomstene som er kjøpt på Plantasjen i denne omgangen ble plassert oppi med mose som jeg plukket når vi var på fjellet i høstferien. Den lilla og sorte pynten er noe jeg har tatt vare på fra tidligere år. Ble ganske fornøyd med denne gruppen.

Stemmningsbilde i mørket. Lykten til venstre er fra PartyLite.no en flott lykt hvor de snøfnuggene inni snurrer rundt av varmen som kommer fra telysene under.  Og den lilla julestjernen kommer fra plantasjen.

under her ser dere adventskalenderen til barna. Jeg hadde egentlig tenkt å ikke ha pakke kalender i år ettersom barna hadde fått hver sin andre store kalender, men mor klarte ikke å la være. I disse små pakkene er det litt godterier og litt juletrepynt fra Bohus.

Min nye adventsterne fra plantasjen. Angrer litt på at jeg ikke tok den som var ett hakk større, men denne ble ganske bra i det sore vinduet også. Kosleig er det med lys i vinduene i alle fall.

Litt jul snek det seg inn også. Trollhasselen henger på plass over kjøkkenbenken med litt ulik pynt i. Der pleier jeg å henge opp litt hva barna har laget i barnehagen og skolen. Men enn så lenge henger det en appelsin og ett par juletrær i sølv i den.

Ha en stårlende advent alle sammen. Nå skal det nytes fremover.

 

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.