Besøkende
Vi har 11 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienHvor er arbeidslysten henner?

 

Om du har sett arbeidslyten min så vær så snill å send den tilbake til meg. Har enhel del å gjøre her hjemme, men kommer meg ikke så lett opp av soffan. Jeg får skylde på denne ferien som ahr vært.

 Kunne tenkt meg å gjøre om litt både ute og inne, men vet ikke hvor jeg skal begynne.Sitter å titter på ulike interiørblogger og får en hel del rare ideer, men.....så kom jeg ikke lenger.

Ute skulle jeg gjerne ha begynt å male verandaen, men det regner for mye så malingen kommer til å renne av med en gang. Og så var det denne FLOTTE uteplassen med puter, lykter og flotte planter. Jeg her mulighetene, men været setter en stopper for det også. Ikke noe morro å sy en hel del med flotte puter når jeg ikke kan ha du ute på daybedden min. Hagemøblene skulle vært pusset og malt for å ikke snakke om blomsterbeddene mine, de gror jo over av ugress.

Inne vill jeg gjøreom litt, men vet ikke hvordan jeg vill ha det. Skulle ønske jeg hadde en hel del penger så jeg kunne få det slik jeg vill. For selv om man finner på loppemarked og slikt så koster det å pusse det oppe har jeg merket.

NEI, skal jeg ta meg selv i nakken å få gjort noe eller skal jeg bare ta denne dagen med ro også?'

Dagen er ikke bare burde, burde....

 

 

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.