Besøkende
Vi har 6 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienUgress, plage eller terapi?

Når man velger å ha hus med stor hage, følger det jo så klart med en masse ekstra jobb. Altså det kan jo være koselig å gjøre hagearbeid, men akkurat luking når det har gått litt for langt er ikke noe gøy.

Våren kommer, hagen våkner til live igjen og man bare gleder seg til å ha en flott hage denne sommeren. Hvem tenker ikke slik?

Jeg er i alle fall 1 av dem, kjøper hageblader og surfer på nettet om hvordan hagen skal stelles med og hvilke planter man skal ha.

Jeg var så heldig å få en virkelig flott hage etter forige eiere. Hagen var en park å gå i, men så tok jeg over og jeg eier jo ikke grønne fingre eller tid til slikt selv om jeg ønsker det. Heldigvis er det en hel masse stauder her som kommer år etter år.

Men nå har det seg at med hage kommer det UGRESS også og det er jo ikke noe fint å se på. HAgen ser virkelig ustellt ut når man ikke går å luker MINST 1 time hver dag.

Og når jeg går en tur i nabolaget så virker det som om jeg har fått allt ugresset, andre hager er jo strålende flotte og altid nyklippte plener.

Så nå skal jeg ta opp kampen om den flotteste hagen i nobolaget,selv om jeg vet at jeg aldrig kommer til å få det.

Ønskelisten min som kan gjøre hagestellet litt mere lettvindt og morsomt er dette:

Garden Girl hengselbukser i brunt. Helt fantastiske bukser med masse lommer, polstrede knær og flott design.Så ser jeg faktisk litt fin og proff ut der jeg går rundt i hagen.

En slik hagesaks er ikke helt feil heller. Gjør det litt lettere å klippe gresset rundt trær og den kan klippe mindre grener på hekken.

Noen sa til meg en gang at det er terapi å rusle rundt i hagen å luke, men jeg ser ikke helt den. Noen ganger ønsker jeg meg en asfalt legger så jeg kan asfaltere hele hagen min.

Hva syntes du? morro å luke og ordne hage eller en plage?

 

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.