Besøkende
Vi har 7 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienPinse + pent vær = campingtur

 

Pinsen i år har jo vært helt knall med sol og sommer.

Så vi pakket campingvognen og dro en tur til

Det er noe vi ikke nagret på for der var det utrolig flott for både voksne og barn.

Fredagen etter jobb reiste vi ned og det tok jo bare 1 time. Vi gikk en tur for å bli kjent på plasse og endte opp med å spise middag på restauranten der.

Lørdagen bøy på mere sommer og sol. Bikinien måtte frem og solen lokket mens barna løp rundt å lekte. Var en litt rundt omkring på lekeplasser og stranden. Måtte også prøve ut poolen som var der. Siri syntes det varlitt kaldt, mens Emrik storkoste seg med å løpe rundt i vannet og sprute på ho mor. Kvelden bøy på grillmat og avslappning mens barna løp rundt å lekte igjen.

     

Søndagen var like varm og solette, men nå var jeg blitt solbrendt og måtte pakke meg litt inn. Men vi hadde mange timer i lekeland som ikke var for stort og ikke for lite. Akkurat passe for mine barn som løp rundt å vasset i vannet eller kjørte karuseller. Tilogmed ho mor måtte prøve ett par karuseller.

 

Etter 4-5 timer  i lekeland var vi en kort time i badebassenget og kjølte oss ned, men i denne dagen syntes vi vannet var litt kaldt så vi endte opp med pizza og to trøtte barn. Men på kvelden kvikknet de til igjen og vi var ute å fisket krabber til langt på kvelden.

Mandagen = hjemreisedag :-(

Men det som var deilig var at det tok bare en time hjem og vi fikk god tid til å rydde+ vaske campingvognen så den er klar til neste tur som blir

 

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.