Besøkende
Vi har 9 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienTiden strekker ikke til lenger.

 

Jeg er en av de som nå ønsker seg flere timer i døgnet, så jeg rekker noe av det jeg har lyst til.

Som mange vet har jeg jo begynt å jobbe, noe jeg stor trives med og syntes er veldig morro. Men det er ett lite MEN med det, jeg har jo ikke tid til noe annet enn spise og sove når jeg kommer hjem nesten. Jeg jobber nå 6-7 timer dagen 6 dager i uken og når endelig søndagen kommer så har jeg to barn som vill ha litt tid med mamma.

Ukene bare flyr fra meg om dagen. Barn, mann, hus, hage, venner, shopping og hobby er lagt på "hold" om dagen. Noe som er litt synd. Men nå som 17- mai nærmer seg og blir ferdig så får jeg litt mere tid til alt også.

Så da skal jeg få gjort litt mere her hjemme som å fikse litt i lyst huset mitt. Har fått tak i en gammel spisestue etter min mormor som skal brukes der ute, men jeg må bare trekke om stolene først. Bestillte stoff for noen dager siden, men fikk besked av fabrikat at det var gått ut av sortimanget :-( så da er det bare å finne noe nytt jeg kunne tenkt meg.

Så er det jo drivhuset som skal stelles med og alle plantene mine som står rundt omkring her i huset som skal plantes ut. Blomsterkasser og bedd ute skal jo lukes og stelles med det også. Men da må jeg har litt penere og varmere vær først også.

 

Så jeg beklager noe veldig for at jeg ikke har hatt tid til å oppdatere denne siden så mye.

Nå skal barn legges og jeg skal grille litt god mat og nyte kvelden føre en ny uke med 6 arbeidsdager står for tur.

 

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.