Første skoledag.

 

I dag mandag 22 august var det første skole dag for lille prinsessen min. Mor og datter er like spente.

Vi, altså jeg,mannen og Siri gikk opp til Os skole. Der ble Siri ropt opp av rektor, hilset pent på frøken og gikk videre inn i klasserommet. Ble tildelt plasser og da sitter siri på andre rad ved vinduet.

Foreldrene fikk litt informasjon sammen med banra føre vi fikk besked om at vi kunne gå om vi ville det. Ikke det at hu mor ville gå i fra lille prinsessen min, men jeg hadde ikke noe valg. Kunne jo ikke være den eneste mamma'n som satt igjen med barnet heller....

Så jeg om mannen gikk hjem igjen, spiste lunch og ryddet litt. Kl 12.30 var det endelig på tide og gå turen tilbake til Os skole for å hennte prinsessen min hjem igjen. Mor er fortsatt spent på hvordan dagen har gått. Jeg vet jo at lille prinsesse er selvstendig og klarer seg selv, men det er noe med det å sleppe takt også og det er ikke så lett for en følsom mor.

Vell hjemme, etter en lang og varm gåtur med tung ryggesekk fik vi se leseboken og skriveboken hun hadde fått i dag. Og så var hun så stolt for hun hadde fått lekser. Så jenta satte seg pent ned og gjorde ukes leksen sin allerede første dag og lurte på om det kom mere lekser i løpet av uken. Håper at hun er like ivrig i lekser om noen år jeg bare.

Så nå som første skoledag er over så er det bare resten av den første uken igjen og da er det full uke med SFO føre og etter skolen. Gleder meg til neste uke for da har jeg fri og kan følle henne til skolen og møte henne på hjemveien.

Det blir spennende å se fremskrittene fremover nå, når hun lærer å skrive og lese Og for å ikke snakke om det sosiale rundt hele skolen og SFO, hvem hun blir venner med og slikt.

Kort oppsummering så har dette vært en fin dag hvor lille psinsesse ikke er så liten lenger og mor har mått sleppe litt av taket og la henne vokse opp.