Besøkende
Vi har 14 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienFerie 2011

 

Så er denne sommerferien gått mot sin slutt. Vi har hatt 3 uker ferie som vi har gjort litt alt mulig rart.

Uke 1: Den første uken begynte vi hjemme i rolige omgivelser, hagearbeid og pakking infor danmarksturen som er planlagt. På tirsdagen pakket vi campingvognen og tok en liten tur til Kristinehavn i Sverige. Koste oss med god mat og pent vær. Men den kosen sluttet brått på onsdagen når min kjære far hadde fåt hjerteinfarkt og havnet på Ullevåll. På torsdag reite vi hjem for å høre videre hvordan det hadde gått. Han ble "opperert" (satt inn stent i blodåren) på ullevåll og så sendt tilbake til Fredrikstad sykehus hvor vi besøkte han på torsdagen.

Der ble det bestemt at vi skulle reise til Danmark som planlagt uten pappa og Elbjørg.

Så Danmark det ble:

Familien Korsvold + Caroline reiste til Danmark for å feriere i 1 uke. Vi koste oss med Jesperhus Blomsterpark, Legoland og litt shopping + ett par dager på stranden.

Vi hadde en fantastisk uke i Ferring (Danmark) med masse god deilig dansk mat. Men vi savnet ett par personer og det var min pappa og Elbjørg. Danmark er ikke helt det samme uten pappa.

Den sisste uken var vi i Gøteborg og Skara sommarland.

Hade 3 dager i Gøteborg med gode venner,sol og bading. På torsdagen pakket vi sammen campingvognen og tok turen videre til Skara Sommarland sammen med Marlin, Jonas og 3 barn. Vi koste oss mase i badeland den første dagen, men lørdagen og karusell kjøringen regnet nesten bort. Vi kledde godt på oss og koste oss alikevell.

Siri stor koste seg på Skara fori år kunne hun kjøre nesten alle karusellene alene og den jenten er ikke redd for noen ting og kjørte det hun hadde lov til.

Så var denne ferien over og kort oppsummert så er vi veldig fornøyde alle sammen med både ferie og vær.

Fortsatt god sommer til alle sammen.

Sist oppdatert (lørdag 13. august 2011 18:48)

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.