Besøkende
Vi har 3 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienzumba

Ja, ja. Så har det nye året  begynt og så har treningen. Jeg har jo lenge trent aerobic med Hilde R-Sørensen i Rakkestad hallen, men i år har jeg begynt med Zumba i stede. Hadde lyst til begge deler, men hadde ikke råd til det.

Hva er nå Zumba? for den som ikke har fått med seg det ennå.

 

 


Zumba Fitness ble oppfunnet på midten av 1990-tallet av søramerikaneren Alberto “Beto” Perez, treningsinstruktør for kjendisene og koreograf for internasjonale super-pop-stjerner.

Med inspirasjon fra den tradisjonelle musikken cumbia, salsa, samba og merengue som han vokste opp med, kombinerte Beto de pulserende latinorytmene han likte best med de hotte internasjonale dansetrinnene som kundene hans elsket; Zumba Fitness® var født!

Etter at Beto bragte Zumba Fitness til USA i 1999, har den blitt en av de dansebaserte treningsformen som har utviklet seg raskest. Folk i alle aldre faller for den fengende musikken, de lettlærte dansetrinnene og de synlige fysiske resultatene.

Så nå er jeg medå trener i Rakkestad Hallen 17 ganger frem til sommeren for 600 kr. Og så har jeg meldt med på zumba marathon  i rakkestad hallen den 26 mars og for den somvill være med på det så er det bare å gå inn på: nettsiden og melde seg på.

http://www.mamut.net/zumbamarathon/subdet7.htm

 

Sist oppdatert (søndag 23. januar 2011 21:48)

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.