Besøkende
Vi har 3 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienBahia Felize.

Så kom endelig disse ukene som vi har venntet så lenge på. Nå skulle vi endelig ha 2 ukers ferie i ett varmere strøk, så vi valgte da Bahia Felize på Gran Canaria og det er noe vi ikke angret på.

 

Flyturen ned gikk veldig bra. Vi st opp kl 02 på natten, dro ungene ut i bilen for å kjøre opp til Gardemoen. Kom frem ettpar timer føre flyavgangen. Spiste frokost føre vi boardet flyet og satte snutene ned mot Gran Canaria. Flyturen ble beregnet til 5t & 50 min. Med en ryggesekk med leker, saft og kjeks (noe uten for mye sukker, ville jo ikke ha hyperaktive barn innestengt på flyet) gikk flyturen kjempe fint. Ble ikke helt avskrekket der. Må jo legge til all den tollmodigheten ho mor hadde med seg også da.

Vell fremme på den tørre og varme øya venntet en buss på oss for å føre oss til "hotellet" vi skulle være på. Det er jo altid like spennende ettersom mange bilder i kataloger er vinklet og fikset på. Men vi ble positivt overasket når vi kom frem. Leiligheten var helt ok og servicen var på topp. Vi fikk akkurat det vi hadde bestilt (altså leilighet med baseng og hav utsikt.)

Vi pakket ut, slappet av og barna fikk badet litt føre vi spiste litt lunch og tittet litt rund. Barna fant seg fort til rette i leiligheten.

På kvelden var det middag på playa felize føre vi gikk bort på coco loco og så på litt show med Coco & Raj Raj. ett show som går 5 dager i uken og som vi fikk med oss alle dager også. Etter klovnene var det masse andre show resten av uken også som Bamse Show,childrens sing along og Bamse Stars.

 

Den sisste lørdagen vi hadde var Siri med på Bamse Stars. Hun stod på senen og mimet etter "sommer & skolefri" fra Malin. (film kommer).

De neste dagene som kom gikk ut på det samme, sol, sommer og masse bading og så klart masse show og morro i løpet av dagen og kvelden. 

 

En dag tok vi bussen opp til Palmitos Park, altså en dyrepark med delfin og papegøye show langt oppe i fjella. V kom frem, så masse dyr og hadde det morro.

 

Men når vi skulle hjem begynte morroà. Når vi skulle betale for turen hjem nektet bussjaføren oss å ha med vognen på bussen. Vi spurte da hvordan vi skulle få den med hjem ettersom vi hadde hatt den på bussen opp. Han bare dro på skuldrene og sa att barnevogner ikke var lov på bussen. Men etter noen minutter fant ci selv ut at vi kunne legge den under bussen, noe sjaføren ikke forklarte oss. Vi la den under, betalte og gikk på bussen. Bjørn ville ha navnet på sjaføren ettersom han ble så sur på oss for at vi ikke skjønnte det med vognen selv, men det fikk vi ikke. Etter masse tull frem og tilbake, hvor han kaldte oss "stupido" så kjørte han avgårde. Men etter en liten stund kjørte han innom politistasjonen. Han hadde bestemt seg for at vi hadde vært slemme mot han. Politiet pratet med Bjørn i noen minutter og så med bussajføren i mange minutter. De kom frem til at vi var turister og ikke viste at vogner ikke er lov inne på bussen, men at den må under og at sjaføren hadde oppført seg uprofosjonelt. Så vi kom oss frem til hotellet til slutt, men var ganske slitne da.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Siri var så heldig å fikk være med i Bamse klubben i to uker for 75 euro. Det var 2 timer om dagen i 5 dager i uken. De tegnet, lekte, sang og hadde masse morro.

 

Den sisste uken var Emrik ikke helt i form, han hadde feber ett par dager, men den gikk over. Han har vært slapp, ville ikke bade eller spise. Han lå for det meste inne på rommet og så på tv sov.

Så det var kort og godt om ferien våres til Bahia Felize i september 2010.

Flere bilder kan ses under bilde galleri på venstre siden her.

 

Sist oppdatert (fredag 15. oktober 2010 19:28)

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.