Besøkende
Vi har 8 gjester her nå
Hovedmeny
Oss andre i familienKungälvs Vandrarhem & Camping

Så har vi vært på våres aller første camping tur med vognen våres. Vi reiste på fredag etter at Bjørn hadde jobbet noen timer, han fikk nemlig gå litt tidligere.

Vi henntet barna i barnehagen og satte nesen mot Gøteborg og Kungälvs Camping (http://www.kungalvsvandrarhem.se/index.php ). Der skulle vi sove fra fredag til lørdag. Vi kom ned rundt 17 tiden, satte fra oss vognen og tok turen videre til Ikea får å spise litt mat og kjøpe en overmadrass til sengen våres. Etter shoppingen stakk vi en liten tur innom Sabbatsvägen for å hilse på gammle naboer/grannar. Det var utrolig koselig å få treffe noen av de igjen selv om det bare var for ett par timer.

Vell tilbake på campingen så var det nesten bare på tide å hoppe i loppekassen. Tok litt tid føre Emrik ville sove,men sovnet til slutt. Jeg, Bjørn og Siri satt oppe litt till og spillte litt spill og koste oss.

Dagen etter bar det videre til Malin og Ida i Kollonistugan. Det var morro å treffe de igjen og få se den lille hytta demmes. Selv om den lå veldig nærme by'n var det ett utrolig koselig sted de hadde fått seg. Vi alle sammen tok en tur på Liseberg og hadde en knall dag (bilder kommer senere). Vi holdt ut i mange timer og Siri fikk kjørt en hel del med karuseller og klarte til og med å bli borte for oss så vi satte i gang hele Mannskapet på Liseberg på leting etter disse to små jentene. Det gikk bra og etter ca 20 min var de tilbake igjen.

 

 

På kvelden tok vi med oss vognen og kjørte opp til Lilla edet og besøkte Patrik & Linda. Vi satte fra oss vognen utenfor hagen deres og sov der den natten. Vi satt til langt utover kvelden å spiste pizza og pratet.

Søndagen gikk til en liten tur innom MediaMarkt og Coop obs føre vi tok en fika hos Patrik & Linda. På ettermiddagen satte vi nesen hjemmover igjen.

Så må bare få takke Malin, Ida, Linda og Patrik for en utrolig koselig helg. Dette må gjøres om igjen. 

 

Sist oppdatert (onsdag 25. august 2010 17:59)

 
Kontakt meg

Ønsker du å komme i
kontakt med meg?

Send en mail til:
camilla@trollstien.com

Dette er oss

 

Hei og velkommen til
familien Korsvold sin
hjemmeside. Vi er en
liten standar familie
på 2 barn, 2 voksne og
Marsvinet Hr. Nilsson.